Covid'in görmek istediği görüntüler bunlar!

İstanbul Esenyurt'ta açılan semt pazarındaki doluluk koronavirüsün yüzünü güldürdü. “İğne atsan yere düşmez” denilecek görüntülere bol miktarda 65 yaş üstü ve 20 yaş altı da takıldı.

YAŞAM 29.04.2020, 13:34
Covid'in görmek istediği görüntüler bunlar!

İstanbul Esenyurt’ta kurulan bir semt pazarındaki insan yoğunluğu "pes artık" dedirtti. Yoğunluğu görenler, koronavirüsün en çok sevdiği “iğne atsan yere düşmez” sözünü söyledi. Sosyal mesafenin hiçe sayıldığı pazarda fink atan 20 yaş altındaki gençler ve 65 yaş üstü vatandaşlar zabıta ekipleri tarafından dışarıya çıkartıldı.

Kısıtlamaya hazırlık!

Covid-19 tedbirleri kapsamında yarından itibaren 3 gün uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması öncesi vatandaşlar semt pazarlarına akın etti. 

Esenyurt'ta kurulan pazardaki insan yoğunluğu göz korkuttu. Pazarda yer yer insanlar yürümekte zorluk çekerken, pazar tezgahları yoğunluk sebebiyle kısa sürede boşaldı, vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uymadı. Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve polis ekipleri de sık sık vatandaşları uyarmak zorunda kaldı.

Pazara giren 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlar zabıta ekipleri tarafından semt pazarından çıkarılarak evlerine gitmeleri istendi.

Yorumlar (0)