Çorum’da otomobil ile traktör çarpıştı: 3 ölü

Çorum’da bir otomobil ile traktörün çarpışması neticesinde yaşanan trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişinin ise yaralandığı açıklandı.

YAŞAM 29.07.2021, 09:37 30.07.2021, 09:22
Çorum’da otomobil ile traktör çarpıştı: 3 ölü

Sungurlu’dan Çorum’a doğru seyir halinde bulunan emekli polis memuru İsmail Naci Başer’in yönetimindeki otomobil, kavşaktan dönmeye çalıştığı esnada Celal Öztürk (80) idaresindeki traktör ile çarpıştı.

Emekli polis, olay yerinde can verdi

Yaşanan çarpışmanın şiddeti ile birlikte traktörün ortadan ikiye ayrıldığı görülürken otomobilin ise hurdaya döndüğü belirlendi. Yaşanan kazanın ardından çevredekilerin ihbarıyla birlikte çok sayıda, itfaiye, kaza kırım ve sağlık ekibi, olay yerine sevk edildi.

Otomobil sürücüsü emekli polis İsmail Naci Başer, yaşanan kazada olay yerinde yaşamını yitirdi.

İtfaiye ekiplerinin gerçekleştirdikleri çalışmalar neticesinde Gönül Şeker, Bile Buse Başer, Havva Işık ile birlikte traktör sürücüsü Celal Öztürk, araçtan çıkartıldıktan sonra, olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

2 kişi hastanede yaşamını yitirdi

Kazada yaralanan 75 yaşındaki Havva Işık ile birlikte 49 yaşındaki Gönül Şeker, hastanedeki bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Böylece yaşanan kazada toplamda 3 kişi hayatını kaybetti.

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Yorumlar (0)