Çorum'da annesini bıçakladı, ölmediğini görünce...

Çorum’a bağlı Osmancık ilçesinde meydana gelen olayda 17 yaşındaki genç kız, yasak aşk yaşadığını öne sürdüğü annesini önce bıçakladı, ardından da saç kurutma makinesinin kablosuyla boğarak katletti.

YAŞAM 05.01.2022, 21:44 06.01.2022, 17:30
Çorum'da annesini bıçakladı, ölmediğini görünce...

Korkunç olay, Ulucami Mahallesi üzerinde yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, 17 yaşındaki M.N.S isimli genç kız ile annesi N.S. (40) arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kısa süre içinde büyümesi üzerine genç kız, eline geçen bıçakla N.S.'yi bıçakladı. Evden gelen sesler üzerine komşuları emniyet güçlerine ihbarda bulundu. Olay mahalline intikal eden emniyet güçleri, talihsiz kadını hareketsiz bir şekilde yerde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin adreste gerçekleştirdiği ilk müdahalenin akabinde Osmancık Devlet Hastanesi'ne nakledilen kadın, burada gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak can verdi. 

İfadesine ulaşıldı

Olayın akabinde gözaltına alınan genç kız, polise verdiği ifadesinde, annesinin yaşadığı yasak aşk sebebiyle tartışmaya girdiklerini ve bu yüzden de annesini bıçakladığını, ölmediğini görünce de saç kurutma makinasının kablosuyla boğduğunu ifade ettiği belirtildi.

Olaya ilişkin olarak başlatılan soruşturma sürüyor.











Yorumlar (0)