Çok çalışıyor diye iş arkadaşını öldürdüler!

Çalıştığı otelde dövülerek öldürülen 21 yaşındaki İbrahim Halil Kiraz'ın katil zanlıları mesai arkadaşları çıktı. Cinayet gerekçeleri şok etti: "Sen çok çalışıyorsun, senin yüzünden bizim de çok çalışmamızı istiyorlar"

YAŞAM 14.02.2020, 12:20
Çok çalışıyor diye iş arkadaşını öldürdüler!

İstanbul'un Maltepe ilçesinde İbrahim Halil Kiraz (21) çalıştığı otelde dövülerek öldürüldü. İbrahim Halil Kiraz'ın katil zanlıları ise mesai arkadaşları çıktı. İbrahim Halil Kiraz’ın iş arkadaşları olduğu belirlenen 6 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyette işlemleri yapıldı ve adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin döverek öldürmeden önce İbrahim Halil Kiraz’a, “Sen çok çalışıyorsun, senin yüzünden bizim de çok çalışmamızı istiyorlar” dedikleri ortaya çıktı.

Şok eden olay, 15 Temmuz 2019 günü Maltepe Cevizli Mahallesi 30 Ağustos Caddesinde bir otelde yaşandı. Alınan bilgilere göre, otel çalışanı olduğu öğrenilen 21 yaşındaki İbrahim Halil Kiraz, dövülmüş ve kanlar içerisinde bulundu. İbrahim Halil Kiraz, otel çalışanlarının ihbarı ile olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Büyükçekmece’de bulunan özel bir hastaneye götürüldü. Şanlıurfalı olduğu öğrenilen İbrahim Halil Kiraz, burada yapılan ikinci müdahalenin ardından Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesine sevk edildi. 21 yaşındaki genç, 10 Kasım 2019 günü tedavi gördüğü hastanede yaklaşık 4 ay süren yaşam savaşını yitirdi.

Katil zanlıları iş arkadaşları!

Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler, olayın ardından katillerin bulunması için çalışma başlattı. Yaklaşık 7 ay süren teknik ve fiziki takip sonucunda Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri olayı aydınlattı ve şüphelilerin İbrahim Halil Kiraz ile aynı yerde çalışan mesai arkadaşları olduğunu belirledi. Olayın failleri olduğu tespit edilen 6 kişi 12 Şubat günü düzenlenen operasyonla bir bir yakalandı. Katil zanlıları Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülerek ifadeleri alındı. Bir diğer şüpheli Demir Ç.K.’nin ise başka bir suçtan cezaevinde olduğu öğrenildi.

Cinayet sebebi: Çok çalışıyorsun!

Ekiplerin yaptığı çalışmalarla, katil zanlılarının 21 yaşındaki İbrahim Halil Kiraz’a “Sen çok çalışıyorsun, seni örnek göstererek bizim de çok çalışmamızı istiyorlar” diyerek darp ettikleri, İbrahim Halil Kiraz’ın iş arkadaşları tarafından darp edilmesi sonucu ağır yaralandığı belirtildi.

Cinayet zanlıları Batuhan A., İslam K., Kerem N., Erkal Ç. ve Ufuk K. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar (0)