Çocuklarının gözü önünde kafası taşla ezildi

Adana'nın Pozantı ilçesinde evli adam, evli ve iki çocuklu kuzenine "gel benim ikinci eşim ol" dedi. Teklifini reddeden genç kadını, çocuklarının gözleri önünde kafasını taşla ezerek öldürdü.

YAŞAM 27.02.2020, 12:59
Çocuklarının gözü önünde kafası taşla ezildi

Kuzenini, kendisine ikinci eş olarak gelmesini kabul etmediği için öldüren adamın ifadesinde, "Taşla kafasına vurdum, uçurumdan düştü. Baktım ölmemiş yanına gittim 'beni öldürme' diye yalvardı, çocuklarının yanında kafasına taşla defalarca vurarak öldürdüm" dediği ortaya çıktı.

21 Şubat günü uçurumdan atıldıktan sonra kafası taşla ezilerek öldürülen 23 yaşındaki Zeliha Armağan cinayetiyle ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı.

Genç kadın Zeliha Armağan'ın 6 yıl önce 17 yaşındayken ailesi tarafından 15 bin lira başlık parası karşılığı Afyonkarahisar'da M.A. isimli kişiyle evlendirildiği, bu evlilikten de biri kız iki çocuğu olduğu öğrenildi.

2019 yılından bu yana eşiyle problem yaşayan ve problemler nedeniyle sıkça Şanlıurfa'ya gidip gelen Zeliha Armağan'a, en son Şanlıurfa'ya gittiğinde evli olan amcasının oğlu 30 yaşındaki Osman Ç.'nin kendisini çocukluğundan bu yana sevdiğini söylediği ve "Eşinden ayrıl, ben seni ikinci eş olarak alırım" dediği ortaya çıktı.

Kuzen Osman Ç.'nin Zeliha Armağan'ın kaldığı eve geldiği, genç kadını öperken fotoğraf ve video çektiği idida edildi.

Bu olaydan sonra Zeliha Armağan'ın eşinin yanına döndüğü fakat eşiyle problemler yaşamaya devam ettiği, bu sırada genç kızın ağabeylerinin de Osman Ç. ile çekilen video ve fotoğrafları gördüğü iddia edildi. İddialara göre Zeliha Armağan, Osman Ç.'yi arayarak "Beni ağabeylerim öldürecek, çok korkuyorum. Bu fotoğraf ve videoları görmemeleri gerekiyordu" dedi.

Zeliha Armağan, evde kocasıyla problem yaşadığı için çocukları ile evi terk edip İzmir'e akrabalarının yanına gitti. Bu durumu öğrenen kuzeni Osman Ç., genç kadını arayıp, "Ben seninle evlenmek istiyorum, yerini söyle gelip alayım" dedi. Önce ikna olmayan genç kadın, daha sonra ikna olarak Osman Ç.'ye yerini söyledi. Osman Ç. de kayınbabası H.Ç. ile birlikte İzmir'e giderek, genç kadını kaldığı yerden çocuklarıyla birlikte alıp Şanlıurfa'ya doğru yola çıktı. Osman Ç., kayınbabasını Zeliha Armağan istemediği için bir dinlenme tesisinde bıraktı.

İddialara göre Osman Ç. savcılığa verdiği ifadesinde şunları söyledi:

"Kayınbabamı bıraktıktan sonra tekrar Zeliha'nın yanına gittim. Zeliha'yı arabaya aldım. Zeliha, 'Ben seninle evlenmekten vazgeçtim, durdur arabayı, çocuklarımı da alıp gideceğim' dedi. Bende aracı durdurup onunla aşağı indim ve ikna etmeye çalıştım. Fakat bir türlü ikna olmayınca sinirlenerek çocukların yanında yerdeki taşı alıp kafasına vurdum. Zeliha uçurumdan aşağı düştü. Aşağı baktığımda ölmediğini görünce yanına gittim. Sürünerek yukarı çıkmaya çalışıp, bana el uzatarak 'Beni öldürme" diye yalvardı. Ancak ben kafasına taşla defalarca vurarak öldürdüm. Daha sonra da çocukları alarak Şanlıurfa'ya gittim."

Genç kadının cenazesi polis tarafından bulunmuş, adli tıpta otopsi yapıldıktan sonra ailesi tarafından alınarak toprağa verilmişti.

Yorumlar (0)