Çocuklarını görmek için gitti, boğularak öldürüldü

İzmir Bornova’da çocuklarını görmek amacıyla velayeti elinde bulunduran esi kocasının evine giden 22 yaşındaki kadın, boğularak öldürüldü.

YAŞAM 14.04.2022, 10:01 14.04.2022, 18:00
Çocuklarını görmek için gitti, boğularak öldürüldü

Bir süre önce boşanan Remziye Tüysüz (22) ile Yalçın P. (27), farklı şehirlerde yaşamaya başladı ve çiftin çocuklarının velayeti de baba Yalçın P.’ye verildi. Konya’da yaşayan Remziye Tüysüz, 2 çocuğunu görmek için babası ve babaannesiyle aynı evde yaşayan eski kocasının İzmir Bornova’daki evine gitti. Ancak sonrasında kendisinden haber alınamadı. Remziye Tüysüz eve girdikten bir süre sonra evden çıkan Yalçın P., bir araç kiralama firmasına gitti ve buradan otomobil kiraladı.



Yalçın P.

KABİS sayesinde bulundu

KABİS (Kiralık Araç Kiralama Bildirim Sistemi) kaydını yaptırıp otomobili kiralayan Yalçın P.’nin bir suçtan sebebiyle arama kaydının bulunduğu tespit edildi. KABİS üzerinden kiraladığı otomobil ve güzergah bilgileri emniyete gönderilen zanlının yakalanması için harekete geçildi. Polis ekipleri, şahsın evine gideceğini düşünerek Bornova’daki evin önüne gitti. Bir süre sonra kiraladığı otomobille evin önüne giden Yalçın P., gözaltına alındı. 



Cinayeti, yakınları ihbar etti

Akşam saatlerinde belirtilen eve gelen Yalçın P.’nin aile yakınları, evin kapısını açık bulunca içeri girdi ve Remziye Tüysüz’ün battaniyeye sarılmış cansız bedeniyle karşılaştı. Eve giren kişi durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler Remziye Tüysüz’ün boğularak öldürüldüğünü tespit etti. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından cansız beden, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Yalçın P.’nin kardeşleri Furkan ve Osman, baba Hanifi ve babaanne Hanım gözaltına alındı.

Yorumlar (0)