Çocuklar demir parmaklıkta sıkıştı, itfaiye yetişti!

Bolu'daki bir lisenin bahçesindeki demir parmaklıklı yangın merdivenine giren çocukların dışarı çıkamadığını gören bir vatandaş, pansiyonun yetkililerine ulaşamayınca itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çocukları demir parmaklıklardan kurtardı.

YAŞAM 15.08.2022, 14:59 15.08.2022, 17:58 Hakan Öksüz
Çocuklar demir parmaklıkta sıkıştı, itfaiye yetişti!

Bolu'nun Karaçayır Mahallesi'ndeki okulun yangın merdivenine giren ve çıkamayan çocukların görüntüsü, çevredeki vatandaşları paniğe sevk etti. Aktarılan bilgilere göre olay, Haznedarlar Sokak'ta yer alan İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin öğrenci pansiyonunun bahçesinde meydana geldi. Bahçede oynayan yabancı çocuklar, okulun demir parmaklıkla çevrili yangın merdivenine girdi. Merdivene giren iki çocuk, ne kadar uğraşsa da dışarı çıkamadı.

Çocukları çıkarmaya çalıştı, pansiyonun yetkilisine ulaşamadı

Çocukların yangın merdiveninden çıkmaya çalıştığını fark eden bir vatandaş, merdivenin kapısındaki kilidin anahtarını açmak için pansiyondaki yetkiliye ulaşmaya çalıştı. Yetkiliye ulaşamayan vatandaş, kilidin kırılabilmesi için itfaiyeye ihbarda bulundu. İtfaiye ekipleri, çocukların mahsur kaldığı pansiyonun yangın merdivenine geldi. Önce küçük kızı parmaklıklardan çekerek çıkaran itfaiye ekipleri, daha sonra mahsur kalan diğer çocuğu da kurtardı. Herhangi bir pansiyon yetkilisine ulaşılamaması, sosyal medyada eleştirilere yol açtı.

Yorumlar (0)