"Çocuk yaşta suç işledim, Cumhurbaşkanı affetsin"

"Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma, sağlama" suçlarından 17 yıl kesinleşmiş cezası bulunan ve geçen yıl 2019 tarihinde Sakarya'da cezaevinden kaçan E.U. (28), bir yıl sonra Muş'taki evinin gizli bölmesinde yakayı ele verdi.

YAŞAM 15.02.2020, 15:19
"Çocuk yaşta suç işledim, Cumhurbaşkanı affetsin"

"Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma" suçundan 17 yıl hapis ve 11 bin lira para cezası bulunan bir çocuk annesi E.U., 4 Şubat 2019 tarihinde cezasını çektiği Sakarya Hendek Açık Cezaevi'nden kaçtı.

Yakalanmamak için saçını boyatan ve peruk takan E.U., yaklaşık bir yıl firar etti. Kaçak kadını yakalamak için araştırma yapan ekipler, Yeşilce Mahallesi'ndeki evinde olduğu bilgisini aldı. Eve operasyon yapan jandarma, E.U.'yu evinde yaptırdığı gizli bölmede yakaladı. 

Üzerinde kimliği olmayan kadının parmak izini alan jandarma, cezaevi firarisi E.U. olduğunu tespit etti. Jandarmadaki sorgusu sona eren E.U., çıkarıldığı adliyede tutuklandı. 

Muş E-Tipi Kapalı Cezaevine gönderilen E.U. adliye binası çıkışında "Çocuk yaşta işlediğim suçlar. Cumhurbaşkanı bizi affetsin" ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)