Çocuk oyuncu Mısra Özkaraman yaşamını yitirdi

İzmit'te, yaşadığı gribal enfeksiyon sonucunda kusma sebebiyle hastaneye giden 7 yaşındaki Mısra Özkaraman yaşamını yitirdi. Belgeselde ve reklamlarda oynayan Mısra'nın tabutu başında anne ve babası gözyaşı döktü.

YAŞAM 10.03.2023, 16:40 11.03.2023, 18:04
Çocuk oyuncu Mısra Özkaraman yaşamını yitirdi

İzmit'te yaşamını sürdüren, Betül-Muhammet Özkaraman çiftinin kızları Mısra Özkaraman, yaşadığı gribal enfeksiyon sebebiyle tedavi altına alındı. Hastalık süreci boyunca sağlık durumu olumlu şekilde seyreden Mısra, geçtiğimiz günlerde kötüye gitmeye başladı.

Kesin ölüm nedeni araştırılıyor

Kusma şikayeti sebebiyle ailesi tarafından hastaneye götürülen ve ilk müdahale edilen Mısra, daha sonra Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü. Sağlık durumu kötüye giden Mısra Özkaraman, bugün yaşamını yitirdi.

Mısra, İzmit’in ilçesi Başiskele’de bulunan Döngel Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Cenaze törenine Mısra'nın ailesi, sevenleri ve yakınları katılım sağladı. Babası Muhammet ve annesi Betül, çocuklarının tabutuna sarılarak gözyaşlarına hakim olamadı.

İlk tespitlere göre, ciğerinde enfeksiyon olduğu belirlenen ve buna bağlı şekilde kalbinin durduğu ifade edilen Mısra'nın kesin ölüm sebebi incelenmeye devam ediyor.

Yorumlar (0)