Çocuk kavgasına aileler karıştı: Ölü ve yaralılar var

İzmir’e bağlı Karşıyaka ilçesinde akraba olduğu öğrenilen ve çocukların tartışması neticesinde başlayan kavgada pompalı tüfekle açılan ateş neticesinde 1 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi ise yaralandı.

YAŞAM 03.10.2021, 01:28 04.10.2021, 11:24
Çocuk kavgasına aileler karıştı: Ölü ve yaralılar var

Olay, saat 19.30 sularında Örnekköy Mahallesi 7514 Sokak üzerinde meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre, Kadir Z. (21), eşi Seda Z. ile kuzeni olduğu öğrenilen Demet Kaçan (29) arasında çocuklar sebebiyle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine eve giderek pompalı tüfeği aldı. Balkona çıkan Kadir Z., pompalı tüfekle etrafa ateş açmaya başladı. Açılan ateş neticesinde Demet Kaçan, Gamze K. (32), Serdar K. (35) ve Niyazi G. vücutlarına isabet eden saçmalar neticesinde, Şahin K. ile Kadir Z. ise darp sonucunda yaralandı. Mahalleli tarafından durum güvenlik ve sağlık ekiplerine bildirildi.

Genç kadın hayatını kaybetti

İhbar üzerine olay mahalline çok sayıda polis sevk edilirken, ağır yaralanan Şahin K. ile Demet Kaçan adrese gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak özel bir hastaneye, diğer yaralılar ise Çiğli Bölge Araştırma Hastanesi’ne nakledildi. Hastanede tedavi altına alınan genç kadın, burada gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise tedavilerinin devam ettiği belirtildi. Kaçan’ın naaşı, savcının incelemesinin akabinde İzmir Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi.

Şüpheli gözaltına alındı

Suç aleti ile birlikte yakalanan Kadir Z., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Olaya ilişkin geniş kapsamlı soruşturma başlatıldığı belirtildi.



Yorumlar (0)