Çocuğunu tavana asarak dövdü, polisler harekete geçti

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde bir adamın, çocuğunu tavana asıp şiddet uyguladığı iddiası polisleri harekete geçirdi ve T.K. isimli baba ile birlikte anne ve iki çocuk polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü. 

YAŞAM 19.07.2021, 10:51 20.07.2021, 13:21
Çocuğunu tavana asarak dövdü, polisler harekete geçti

Öğlen saatlerinde İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde yaşanan olayda iddiaya göre, bir babanın, çocuğunu tavana asıp ona şiddet uyguladığını öğrenen komşular, polis ekiplerini arayarak ihbar etti.

“İple tersten tavana asıp şiddet uyguluyordu”

İhbar üzerine polis ekipleri olay yerine geldi ve çocuğunu tavana asarak dövdüğü öne sürülen T.K. isimli baba ile birlikte anne ve iki çocuğunu emniyete götürdü. Karakola götürülen ailenin işlemleri devam ediyor.

Olaya tanıklık eden komşulardan Hasan Kum, yaşananları şöyle anlattı:

“Terasta olduğum esnada bir çocuğun çığlığını duydum. Karşı binada Suriyeli ailenin küçük bir çocuğu feci bir biçimde şiddete maruz kaldığını gördüm. Tersten iple tavana asılarak şiddet uygulanıyordu. Bunu gördükten sonra karşı tarafa bağırdım ve niye bunu yaptığını sordum. İçeriden annesi çıktı ve bir anda ‘Sizi ne ilgilendiriyor, siz karışmayın’ diye bana bağırdı. ‘Çocuğuna herhangi bir şey yüzünden kızabilirsin fakat bu tarz bir şiddet uygulayamazsın’ diye cevap verdim. Ardından baba çıktı ve sonra kapıyı kapattılar. Biz de daha sonra güvenlik ekiplerine ihbar ettik. Kısa sürede polisler buraya geldi. Bu binada uzun zamandır bu tarz tartışmalar yaşanıyor fakat bu tarz bir şiddeti ilk defa gördüm”

Yorumlar (0)