Cinnet getiren adam, karısını öldürüp evini ve aracını ateşe verdi

Kırıkkale’de yaşanan olayda, 75 yaşındaki bir kişi cinnet getirip önce karısını bıçakla öldürdü, daha sonra ise evi ve aracını ateşe verdi.

YAŞAM 25.04.2021, 09:58 26.04.2021, 09:36
Cinnet getiren adam, karısını öldürüp evini ve aracını ateşe verdi

Kente bağlı Bahçelievler Mahallesi 711. Sokakta meydan gelen olayda iddiaya göre 4 katlı bir binanın 2. katında oturan M.D. (75) isimli kişi karısıyla yaşadığı tartışmanın ardından cinnet getirdi.

Karısını bıçakladı, doğalgazı açıp evi ateşe verdi

Öğrenilen bilgilere göre karısı Koçer Dönmez (56) ile tartışan M.D, cinnet getirip karısını sırtından ve göğsünden bıçaklamaya başladı. Karısının öldüğünü anlayan cani eş daha sonra evin doğalgazını açarak evi ateşe verdi. Bununla da yetinmeyen öfkeli adam aşağı inip park halindeki kendine ait aracı yaktı.

Gözaltına alındı

Çevrede oturan komşuların yaşanan olayı fark etmesiyle durum itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirildi.

Ekiplerin olay yerine ulaşmasıyla dairenin içine giren sağlık ve itfaiye ekipleri Koçer Dönmez’in bıçaklanarak öldüğünü belirledi. Koçer’e ait cansız bedeninin dairenin dışına çıkarılmasıyla itfaiye ekipleri tarafından yangın yarım saatte kontrol altına alındı.

Yangının söndürülmesiyle olay yerinde inceleme başlatan polis ekipleri şüpheli eş M.D’yı ise gözaltına aldı. Eşi tarafından katledilen kadının cenazesi morga kaldırılırken ev ve aracın ateşe verilmesi nedeniyle da büyük çapta maddi hasar meydana geldiği görüldü.

Öte yandan olayın yaşandığı yerde haberin duyulması üzerine kalabalık oluşturan vatandaşlara polis ekipleri sık sık uyarılarda bulunarak kısıtlamayı ihlalden ceza almamaları için evlerine dönmelerini istedi.

"Balkona çıkınca evin yandığını gördüm"

Yangın anına ilişkin yaşananları anlatan karşı apartmandaki Özen Demir ise hava almak için balkona çıktığı sırada yangın çıktığını görünce ilk itfaiyeye haber verdiğini belirtip, “Sonra koşup tek tek zillere bastım ama hiçbir cevap gelmedi. Daha sonra bina önündeki aracında yandığını fark ettim. Çok geçmeden itfaiye gelince durum anlaşılmış oldu” dedi.

Yorumlar (0)