Cinci Burhan Dalğali'den PKK'ya dua!

Dolandırıcılık ve dinî değerleri aşağılama suçlarından yargılanan sahte hoca Burhan Dalğali'ye şimdi de "terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı" suçlamasıyla dava açıldı.

YAŞAM 05.01.2021, 09:24
Cinci Burhan Dalğali'den PKK'ya dua!

İstanbul Esenler’de kendini etrafa "hoca" olarak takdim eden Burhan Dalğali, halı üzerine yarı çıplak yatırdığı bir kadının karnına Arapçaya benzer yazılar yazarak sözde cin çıkarmıştı. Büyük tepkilere neden olan o iğrenç görüntülerin sosyal medyada yayılması sonrası tutuklanan Burhan Dalğali hakkında dolandırıcılık ve dinî değerleri aşağılama suçlarından dava açılmıştı. 7 sene hapis cezası ile yargılanan Burhan Dalğali, geçen ay serbest bırakıldı ancak hakkında yürütülen "cinsel saldırı" soruşturması devam ediyor.

Fecebook'ta ortaya çıktı

Bölücü terör örgütü PKK mensubu terörist Tuncer Dalğali’nin cep telefonunda kayıtlı hâldeki Facebook hesabını inceleyen güvenlik güçleri, fotoğraflardakilerin kimler olduğunu bir bir tespit etti. Teröristbaşı ve bebek katili Abdullah Öcalan'ın fotoğrafı önüne kurulan bir masada, dua eder gibi elleri açık hâlde olan şahsın Burhan Dalğali olduğu belirlendi. "Terör örgütü PKK propagandası yapmak" suçlamasıyla 10 seneye kadar hapis istemiyle Burhan Dalğali hakkında dava açıldı. Burhan Dalğali ilk ifadesinde, örgütçülerin kendisini sorgulamak için bir binaya götürdüğünü ve kendisine kumpas kurulduğunu iddia etti.

Yorumlar (0)