Cinayet gibi kaza! Çocuğu ve annesini böyle ezdi

Bursa'da çöp kamyonunu kullanan şoför, direksiyonu çevirmeye üşenerek yolun dışındaki yeşillik alanı da yol gibi kullanınca, yolun epeyce dışında bekleyen anne ile oğlunu ezdi. Çocuğun ölümüne neden olan şoför, inip bir de ayakları kırılan anneye "Be kadın neden yoldan çıkmıyorsun?" diye bağırınca linç edilmek istendi.

YAŞAM 21.06.2020, 15:45 21.06.2020, 15:59

Bursa'da 4 gün önce çöp kamyonunun 1,5 yaşındaki çocuk ezerek öldürdüğü cinayet gibi kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Bursa'nın merkez ilçelerinden Osmangazi ilçesi Güneştepe Mahallesi 204. Sokak'taki evlerinin önünde bisiklet kullanan 1,5 yaşındaki Ebrar Nisa ile o sırada yanında bulunan 26 yaşındaki annesi Filiz Deniz'i yol kenarında bekledikleri sırada sokağa dönüş yapan Ünsal A. yönetimindeki çöp kamyonu ezmişti.

Kamyonun altında kalan anne Filiz Deniz ile 1,5 yaşındaki kızı Ebrar Nisa Deniz, Ünsal A'nın yolun dışına çıkarak ezdiği yerden geri manevra yaparak çıkarılmıştı.

Özel bir araçla Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesine kaldırılan 1,5 yaşındaki Ebrar Nisa Deniz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

İki ayağı da kırılan 26 yaşındaki anne Filiz Deniz, 112 Acil Servis ekibi tarafından kaldırıldığı Bursa Şehir Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Cinayet gibi kazaya yol açan Ünsal A, çevredekiler tarafından darp edilmiş, yoldan gitmek yerine kolay geldiği için yol dışındaki araziye girerek anne ve çocuğunu ezen Ünsal A. darp sonrası Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

Kamyon şoförü Ünsal A, taburcu edilmesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi hâkimlik tarafından tutuklanmıştı.

Sürücü Ünsal A.'nın manevra yaparak yoldan gitmek yerine üşenerek çöp kamyonunu araziye sürmesi ve anne ile çocuğunu ezmesinin görüntüleri günler sonra ortaya çıktı.

Bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntüde 26 yaşındaki anne Filiz Deniz ile 1,5 yaşındaki kızı Ebrar Nisa Deniz'in yolun çok dışında arazide beklediği, kamyonu hareket ettirmeden önce şoför Ünsal A'nın yolu kontrol edebilecek kadar yeteri süresinin bulunduğu, aracın manevrasını artırabilecek ya da geri gidip tekrar ileri yönelerek yol üzerinde yoluna devam edebilecek mesafesinin olduğu ancak neredeyse tüm tekerleri araziye çıkacak şekilde çok geniş bir manevra yaparak anne ile çocuğu altına aldığı görülüyor.

bursa çöp kamyonu Ebrar Nisa Deniz Filiz Deniz Ünsal A

Yakınları "cinayet" diyor

Yaşamını yitiren 1,5 yaşındaki Ebrar Nisa Deniz'in amcası kazayı bir cinayet olarak nitelendirdi.

"Bize göre bile isteye işlenmiş bir cinayet" diyen amca Şakir Deniz, kamera kayıtlarına bakıldığında cinayetin açıkça görüldüğünü söyledi.

Şoför ezdiği kadına bağırmış!

Bu olayın sonuna kadar peşini bırakmayacaklarını belirten amca Şakir Deniz, kamyon sürücüsünün sokağa geldiğini, durduğunu, çocuk ve annesiyle arasında 17-18 metre mesafe olduğunu, anne ve çocuğun yolun kenarına yeşillik alanın içine kadar çekildiklerini belirterek, şoförün resmen bile isteye üstlerine sürdüğünün görüldüğünü, üstelik şoförün çocuk ve anneyi ezdikten sonra kamyondan inip anneye bağırarak, "Be kadın neden yoldan çıkmıyorsun?" dediğini söyledi.

Şakir Deniz, yengesinin de durumunun iyi olmadığını, yeniden hastaneye götüreceklerini belirtti.

Yorumlar (0)