Çilek videosu gündemde! Çilek neden gündem oldu? Çilek deneyi videosu

Sosyal paylaşım sitesi TikTok'da çilek ile ilgili bir videonun paylaşılması üzerine sosyal medyada çilek kelimesi en çok yorum yapılan aranan etiketlerden biri oldu. İçinden böcek çıkan çilek videosu çok konuşuldu. Peki çilek üzerine hangi video paylaşıldı? Çilek neden gündem oldu? Çilek videosu nedir? İşte yanıtı...

YAŞAM 25.05.2020, 20:42 26.05.2020, 12:57
Çilek videosu gündemde! Çilek neden gündem oldu? Çilek deneyi videosu

Sosyal paylaşım sitesi olan TikTok'da çileğe ilişkin bir video paylaşılmasının üzerinden kısa bir zaman geçmişken çilek üzerine aramalar tavan yaptı ve kullanıcılar paylaşılan bu videodaki gibi çilek videosunu aramaya yöneldiler. Peki sosyal medyada hangi çilek videosu paylaşıldı? Çilek videosundan ne çıktı? Çilek videosu nedir? İçinden böcek çıkan çilek videosu paylaşımı...İşte yanıtlar...

Çileğin içinden çıkan böcek... Çilek deneyi videosu

Popüler sosyal paylaşım sitesi TikTok'ta bir kullanıcı çilek deneyi videosu yaptı. Paylaşılan videoda yapılan deneyde böcek çıktığını gören kullanıcılar evde kendi deneylerini yapmaya başladılar.

Çilek deneyi videosu nedir?

Paylaşılan videoda bir kullanıcı çilekleri tuzlu suda bekletti ve bir süre sonra içerisinden böceklerin ve kurtçukların çıktığını gösterdiği videoyu sosyal medyada paylaştı.

Böcek çıkan çilek videosu sosyal medyanın gündeminde

Başta TikTok olmak üzere diğer sosyal medya platformlarında da içinden böcek çıkan çilek videsou çok fazla sayıda arandı. Bazı kullanıcılar videoyu izleyince "Çilek yediğim için pişmanım", "Bir daha çilek yemeyeceğim" gibi yorumlar yaptılar.

İşin aslı ise doğal meyve ve sebzelerin kurt ve böceklenmesi olarak açıklanabilir. Böcekler doğal meyve ve sebzelerin içerisinde bulunabilirler. Bu durum bu yüzden büyük bir sürpriz barındırmıyor olabilir.

Yorumlar (0)