Cihangir'de karda dehşet anları kamerada

Cihangir’de karlı yolda kayan cip, ilk başta yürüyen vatandaşa daha sonra ise motosiklete çarpıp boşluğa yuvarlandı. Yaşanan dehşet anları çevredeki güvenlik kameralarına yansırken, aracın kendine doğru geldiğini fark eden bir kadın, son anda koşarak kurtulabildi. Vatandaşlar, araçtan çıkarttığı araç sürücüsüne tepki gösterdi.

YAŞAM 14.03.2022, 12:19 14.03.2022, 16:52
Cihangir'de karda dehşet anları kamerada

Olay, geçtiğimiz gün akşam saat 22.00 civarında Beyoğlu Cihangir'de yaşandı. 

Önceki gün İstanbul’da bir anda bastıran kar yağışına hazırlıksız yakalanan cipin sürücüsü, yokuştan aşağıya doğru inmeye çalıştı. Ağır bir şekilde ilerleyen sürücünün, daha sonra ise frene basmasıyla araç kaymaya başladı. Sürücünün freni bırakması sonrasında hızlanan cip, ilk başta yolda yürüyen vatandaşa daha sonra ise park halinde bulunan motosiklete çarptı ve merdiven boşluğuna yuvarlandı.

Canını kurtarmak isteyen kadın, panik içinde koştu

Yaşanan dehşet anları, çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, kayan cip yoldaki bir vatandaşa çarpıyor. Aracın çarptığı vatandaş yere düşerken, araç kaymaya devam etti ve ardından motosiklete çarptı.

Vatandaşlar, sürücüyü araçtan çıkartıp tepki gösterdi

Kaza neticesinde aracın çarptığı vatandaş hafif bir biçimde yaralanırken, motosiklette ise hasar yaşandı. Kazanın ardından çevrede bulunan vatandaşlar ve çevre esnafı dışarıya panikle çıkarak araca doğru koştu. Aracın yolcu kapısından çıkartılan sürücü, yara almadan kazadan kurtuldu. Olayın şokuyla vatandaşların “Neden yavaş gelmiyorsun?” sözleriyle tepki gösterdiği araç sürücüsü, “Fren tutmadı” yanıtıyla kendini savundu. Feci kazaya ilişkin polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Yorumlar (0)