CHP’li Sezgin Tanrıkulu’nun oğlu ile yeğeni bıçaklı kavgaya karıştı

CHP’li Sezgin Tanrıkulu’nun oğlu ile yeğeninin yara aldığı bıçaklı kavga kameralara yansıdı. Beyoğlu'nda restoran işletmecisi olan iki grup arasındaki “müşteri kapma” yarışı bıçaklı kavgayla bitti. Kavga sırasında CHP’li Sezgin Tanrıkulu’nun oğlu ile yeğeni bıçakla hafif şekilde yara aldı. Polis ekipleri olayla ilgili olduğu tespit edilen 7 şüpheliyi yakalarken, zabıta ise ve iki işyerinin de kapısını mühürledi.

YAŞAM 22.06.2022, 10:27 22.06.2022, 10:40
CHP’li Sezgin Tanrıkulu’nun oğlu ile yeğeni bıçaklı kavgaya karıştı

İddiaya göre Beyoğlu’ndaki bir pasajda restoran işletme sahibi olan iki grup arasında “müşteri kapma” nedeni ile bıçaklı kavga çıktı. Kavgada CHP’li Sezgin Tanrıkulu’nun oğlu ile yeğeni hafif şekilde yara aldı. Beyoğlu polis ekiplerinin olay ile ilgili gözaltına aldığı 7 şüpheli kişi, adli makamlar tarafından serbest bırakıldı. Ayrıca tarafların restoranları ruhsatsız olduğu gerekçesi ile zabıta tarafından mühürlendi.

Olay büyüdü, ikinci kez kavga çıktı!

Olay, geçen hafta pazar günü saat 01.00 civarında Beyoğlu Asmalı Mescit Mahallesi’nde yaşandı. İddialara göre, semtteki bir pasajda yer alan iki restoranın işletmecileri arasında “müşteri kapma” nedeninden dolayı tartışma çıktı. Büyüyen tartışmanın kavgaya dönmesinin üzerine restoran işletmecisi Ali Ekber Y. İle diğer restoran işletmecisi Özgür Savaş Tanrıkulu arasındaki olay daha da alevlendi ve birbirine girdiler. Çevredekilerin müdahalesiyle taraflar kısa süre sonra birbirinden ayrıldı fakat kavga olduğunu duyan Ali Ekber Y.’nin yakınları pasaja gelince tekrardan karşı taraf ile aralarında kavga çıktı.

Bıçaklı kavga, kameralara yansıdı

Ortalığın gittikçe karıştığı kavgada CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun oğlu Mitan Alican Tanrıkulu, baldırından yaralanırken yeğeni Mehmet Cemal Tanrıkulu da bacağından bıçak ile hafif şekilde yara aldı. Yaşanan olayın ardından kendi imkanları ile Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden Tanrıkulu’nun oğlu ve yeğeni hastanede tedavi edildi. Hayati tehlikeleri olamayan iki kuzen, yapılan müdahalenin ardından hastaneden taburcu edildi. Ortalığın karıştığı o kavga ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Olayla ilgili gözaltına alınan 7 şüpheli şahıs serbest bırakıldı

Diğer yandan, olayın hemen ardından konuyla ilgili çalışmalara başlayan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çevrede bulunan güvenlik kamera görüntülerini inceledi ve olay anında orada bulunan görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda Mitan Alican Tanrıkulu, Mehmet Cemal Tanrıkulu, Fırat Tanrıkulu, Özgür Savaş Tanrıkulu, Ali Ekber Y., Mustafa Y. ve Melik Onur M. ifadesi alınmak üzere emniyet birimine götürüldü. Emniyette ifadeleri alınan ve adli işlemleri tamamlanan 7 şüpheli, daha sonra adli makamlar tarafından serbest bırakıldı. Ayrıca 21 Haziran'da pasajda bulunan 9 iş yeri, polis ve zabıta ekipleri tarafından denetlendi. Yapılan denetleme çalımlarının sonucunda 3 iş yeri mühürlendi ve 4 iş yerine ise "mühür fekki" nedeninden dolayı işlem yapıldı.

Yorumlar (0)