CHP'li başkan 40 kazı tüfekle öldürdü!

Denizli'de CHP Sarayköy İlçe Başkanı Mehmet Salih Konya'nın, komşusuna ait 40 kazı, tarlasına girdiği gerekçesiyle tüfekle vurarak öldürdüğü iddia edildi.

YAŞAM 09.07.2020, 17:08
CHP'li başkan 40 kazı tüfekle öldürdü!

Denizli ilinin Sarayköy ilçesinde yaşayan Süleyman Demir isimli vatandaş, evinin bahçesinde beslediği 40 kazın, CHP Sarayköy İlçe Başkanı Mehmet Salih Konya tarafından, pamuk ve yonca ekili tarlasına girdiği gerekçesiyle tüfekle öldürdüğü iddia etti.

Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayette bulunan 41 yaşındaki kaporta ustası Süleyman Demir, Sarayköy ilçesi Turan Mahallesi'ndeki evinin bahçesinde beslediği kazlarından 40 tanesinin, CHP Sarayköy İlçe Başkanı Mehmet Salih Konya tarafından, pamuk ve yonca ekili tarlasına girdiği gerekçesiyle öldürdüğünü, 5 kazını ise yaralı halde bulduğunu ileri sürdü.

Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Süleyman Demir'in şikayeti üzerien CHP Sarayköy İlçe Başkanı Mehmet Salih Konya'nın da ifadesini aldı.

Gazetecilere açıklama yapan Süleyman Demir, beslediği kazların kümesten çıkarak Mehmet Salih Konya'nın tarlasına girdiğini belirterek şunları söyledi:

"Kazlarımın tarlaya girdiğini Mehmet Salih Konya'dan öğrendim. Mehmet Salih Konya iş yerime gelerek kazlarımı vurduğunu söyledi ve 'Etleri soğumadan tarladan topla' dedi. Biraz şaşkınlıkla biraz öfkeyle iş yerinden çıktım ve gidip tarlaya baktım. Her yer telef olmuş kazlarla doluydu. 5 tanesi de yaralıydı. Onları da tarladan aldım. Sonra da gidip şikayetçi oldum."

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen ve tüm iddiaların asılsız olduğunu ileri süren CHP Sarayköy İlçe Başkanı Mehmet Salih Konya ise olaya adının karıştırılması sebebiyle kendisinin de Süleyman Demir'den şikayetçi olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)