Cezaevinden çıktı, öldürdü, intihar etti!

Cezaevinden izinli çıkan 24 yaşındaki adam, sevgilisi olduğu ileri sürülen 24 yaşındaki kadını öldürdükten sonra intihar etti.

YAŞAM 18.11.2019, 06:54 18.11.2019, 14:23

İzmir ilinin Buca ilçesinde cezaevinden izin isteyen ve kısa süreliğine cezaevinden çıkan bir kişi, sevgilisi olduğu iddia edilen kadını pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.

İddiaya göre, açık cezaevinden izinli olarak çıkan 24 yaşındaki Şehmuz Selçuk, İzmir'in Buca ilçesi Karanfil Mahallesi'nde yaşayan bir çocuk annesi 24 yaşındaki Melisa Kalem'in evine gitti.

Burada ikili arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine 24 yaşındaki Şehmuz Selçuk, kendini elektroşok cihazıyla korumaya çalışan 24 yaşındaki Melisa Kalem'e, yanında getirdiği pompalı tüfekle ateş etti. Şehmuz Selçuk, daha sonra kendini de vurarak yaşamına son verdi.

Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu 155 polis ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk kontrollerini yaptıktan sonra, genç anne Melisa Kalem ile cezaevinden izin alarak çıkan Şehmuz Selçuk'un yaşamını yitirdiğini belirledi.

Şehmuz Selçuk ve Melisa Kalem'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olay yerinde polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Genç anne Melisa Kalem'in öldüğünü öğrenen yakınları ise sinir krizleri geçirdi.

Cinayet ve peşinden gelen intihar olayı ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)