Cezadan ders almadı, drift yaparken kaza yaptı ve öldü!

Kırklareli'nde aracıyla drift yaptığı için daha önce 7 bin 20 lira cezaya çarptırılan Onur Yurtseven, yine drift yaparken kaza yaptı ve hayatını kaybetti.

YAŞAM 16.01.2020, 21:40
Cezadan ders almadı, drift yaparken kaza yaptı ve öldü!

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yaşayan Onur Yurtseven, daha önce alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetini kaybetmişti ve 2 ay önce arkadaşının aracıyla drift yaptığı için 7 bin 28 lira para cezasına çarptırılmıştı.

Yine Lüleburgaz'da ehliyetsiz olarak kullandığı ve hız yaptığı iddia edilen 22 UB 142 plakalı araçla drift yapan Onur Yurtseven, bu sefer kaza yaptı. Abisiyle birlikte D-100 Karayolu'nun Edirne Bayırı mevkiinde bariyerlere çarpan Yurtseven'in aracı, kazanın şiddetiyle taklalar atmaya başladı ve yaklaşık 50 metre sürüklenmesinin ardından yol kenarına devrildi.

Civardaki vatandaşlar olay yerine acil servis ekipleri çağırdı. İtfaiye ekiplerinin araçta kalan iki kişiyi çıkarmasının ardından Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Onur Yurtseven hastanede hayatını kaybederken ağabeyi Uğur Yurtseven'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)