Ceren Özdemir'i öldüren şahıs, suçunu itiraf etti!

Ordu'da Ö.A. adlı şüpheli, 20 yaşındaki balerin Ceren Özdemir'i öldürdüğünü itiraf etti. Ö.A.!nın 2005 yılında da bir çocuğu öldürdüğü ve 1 Aralık 2019'da hapishaneden kaçtığı ortaya çıktı.

YAŞAM 04.12.2019, 18:53 04.12.2019, 21:30
Ceren Özdemir'i öldüren şahıs, suçunu itiraf etti!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in bıçaklı saldırı sonucu öldürülmesiyle ilgili yakalanan şüphelinin suçunu itiraf ettiği kaydedildi.

3 Aralık Salı günü Altınordu ilçesinde, Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'in öldürülmesiyle ilgili kamera kayıtları incelendi. Yapılan teknik ve analiz çalışmaları sonucunda eşkale uygun şahsın, Altınordu ilçesi otogar civarında güvenlik güçlerince suç aletiyle birlikte yakalandığı kaydedildi.

Açıklamada, Ö.A. adlı şüphelinin, yakalanma sırasında emniyet görevlilerine zorluk çıkararak 2 polis memurunu hafif şekilde yaraladığı, gözaltında ise suçunu itiraf ettiği ifade edildi.

Açıklamada, olayla ilgili soruşturmanın, çok yönlü sürdürüldüğü kaydedildi.

2005 yılında bir çocuğu öldürmüş

Özgür A., 2005 yılında Ordu'da bir çocuğu öldürdü. Cinayetin ardından kaçan zanlı, firari olarak yargılandığı davada 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Hakkındaki yakalama kararı doğrultunda her yerde aranan Özgür A., 2018 yılında hırsızlık yaparken suçüstü ele geçirildi.

Poliste 20 ayrı hırsızlık suçundan kaydı da bulunan Özgür A., cezasını çekmesi için tutuklanarak cezaaevine konuldu. Ancak Özgür A., 1 Aralık 2019 tarihinde cezaevinden firar etti.

Yorumlar (0)