Çekmeköy’de "gıda üretim tesisinde” çıkan yangın kontrol altına alındı 

Çekmeköy’de bulunan gıda üretim tesisinde çıkan büyük yangın, iki katlı fabrikaya kısa sürede yayıldı. Saatler süren çalışma ile itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangının elektrik kaynaklı olduğu bilgisi geldi. 

YAŞAM 25.03.2021, 10:22 25.03.2021, 15:13
Çekmeköy’de "gıda üretim tesisinde” çıkan yangın kontrol altına alındı 

Gece 03.30 sularında İstanbul Çekmeköy’deki Ömerli Koçullu Mahallesi’nde bulunan iki katlı gıda üretim fabrikasında yangın çıktı. Yangını gören çevre sakinleri Jandarma ve İtfaiye ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine Sancaktepe, Sultanbeyli, Ümraniye, Kartal ve Ömerli’den pek çok itfaiye ekibi olay yerine geldi. Saatler süren çabalar sonucunda ekipler yangını kontrol altına alabildi. Fabrika ve çevresindeki kontrollere göre yaralı ya da vefat eden bulunmazken fabrikada büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.



Elektrik kontağından çıkmış

Yangın hakkında açıklama yapan fabrika sahibi Ogün Baysan, elektrik kontağı kaynaklı bir sorun sebebiyle yangının çıktığını belirtti. "Bizler de yangın başladıktan sonra geldik. Çevrede yanıcı bir madde yoktu. Yangın sırasında içerde çalışan biri de yoktu." açıklamalarında bulundu. 

Yorumlar (0)