Çekicinin düşürdüğü kadına ceza kesildi!

İstanbul'da yaşlı bir kadın, çekici ile kaldırılmaya çalışılan otomobilden düşerek yaralanmıştı. Yaşlı kadının kızı Çiğdem Çiğçi, kendilerine park cezası kesildiğini belirterek, "Bir aydır mahvolmuşuz, bir de üstüne üstelik eve ceza yollanıyor." dedi. 

YAŞAM 14.02.2020, 12:23 14.02.2020, 12:27

İstanbul Acıbadem'de bir çekici, aracın içinde oturan 85 yaşındaki kadını fark etmeyip aracı kaldırmıştı. Çekicinin kaldırdığı araç havada olduğu sırada kapısı açılınca Leyla Çetinkol bir anda yere düşmüş, ölümden dönen yaşlı kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Leyla Çetinkol'un tedavisi devam ederken kızı Çiğdem Çiğci, kendilerine park cezası kesildiğini öğrenince şaşkınlığa uğradı. 

Çiğdem Çiğci, "Trafik cezasını elime aldığımda o günkü olayın cezası gelince ben şoka girdim. Ben çok sinirlendim. Annem de çok sinirlendi. Biz böyle bir olayı yaşamışız bir aydır mahvolmuşuz bir de üstüne üstelik eve ceza yollanıyor." açıklamasını yaptı. 

Ne olmuştu?

İstanbul Acıbadem’de geçtiğimiz ay 85 yaşındaki Leyla Çetinkol'un kızı fatura ödemek için aracını park edip aşağı inmiş ve annesine arabada beklemesini, birkaç dakika sonra geleceğini söylemişti. Yaşlı kadın, araçta oturup kızını beklemeye başlamıştı. 

O sırada aracın yanına yaklaşan çekici görevlisi, yaşlı kadını fark etmeyerek aracı iplerle bağlamış ve kaldırmaya başlamıştı. Çekiciye yüklenmek için havaya kaldırılan aracın kapısı bir anda açılmış ve 85 yaşındaki Leyla Çetinkol açılan kapıdan yere düşmüştü. Annesini yerde yatar durumda gören kızı Çiğdem Cingi sinir krizi geçirmişti. Kalçasında, ayağında ve dirseklerinde kırıklar oluşmasıyla ağır yaralanan 85 yaşındaki kadın hastaneye kaldırılmıştı.

Yorumlar (0)