Cani adam sevgilisini pompalı tüfekle öldürüp intihar etti!

İzmir'in Konak ilçesinde bir şahıs, pompalı tüfekle önce sevgilisini öldürdü, ardından sevgilisinin kız kardeşini yaraladı ve intihar etti. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

YAŞAM 17.10.2019, 16:35 17.10.2019, 16:54
Cani adam sevgilisini pompalı tüfekle öldürüp intihar etti!

Olay, sabah 08.00'da İzmir'in Konak ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi 1420. Sokak üzerinde meydana geldi. Sevgilisiyle aralarında husumet bulunan ve kimliği öğrenilemeyen şahıs, iddiaya göre sabah saatlerinde kız arkadaşı tarafından işletilen kuaför dükkanına geldi.

İkili arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından erkek şahıs, kız arkadaşı Birgül B.'ye ve Birgül B.'nin kız kardeşi Songün B.'ye ateş açtı. Daha sonra da pompalı tüfekle kendisini vurdu.

Her ikisi de hayatını kaybetti

Çevredeki vatandaşlar, silah seslerini duyar duymaz polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, her iki sevgilinin de olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralı durumdaki Songün B. ise ambulansla çevredeki hastanede tedavi altına alındı.

Tüm mahalle sakinleri, olayın ardından sokağa döküldü. Acı haberi alarak kuaför dükkanının önüne gelen kız kardeşlerin yakınları, sinir krizi geçirdi. 

Diğer yandan, olay yeri inceleme ekipleri araştırmalarda bulundu. Cenazeler, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.
 

Yorumlar (0)