Cani adam, Aylin Sözer'in evine böyle girmiş!

İstanbul'da Aylin Sözer'i yakarak öldüren Kemal A.'nın görüntüleri yayınlandı. Söz konusu görüntülerde, Kemal A.'nın Aylin Sözer'in evine girdiği görülüyor. 

YAŞAM 30.12.2020, 11:31 30.12.2020, 11:52
Cani adam, Aylin Sözer'in evine böyle girmiş!

İstanbul'un Maltepe ilçesinde Aylin Sözer'in yakılarak öldürülmesi kamuoyunda infial yarattı. Öğretim üyesi olduğu belirtilen Aylin Sözer'i canice öldüren Kemal A.'nın görüntüleri yayınlandı. 

Söz konusu görüntülerde, Kemal A.'nın sabah saatlerinde Aylin Sözer'in oturduğu binaya yalpalayarak girdiği ve suratını saklamaya çalıştığı fark edildi. Kemal A.'nın emniyetteki sorgusunun sona erdiği ve adliyeye gönderildiği bildirildi. 

İfadesi ortaya çıktı

Kemal A.'nın Aylin Sözer ile 10 senedir tanıştığını ve kendisinin evine giderek "bu kez yılbaşında şehir dışında olacağını" söylediğini aktardı. Daha sonra tartışmaya başladıklarını ve Aylin Sözer'in eline bıçak alarak kendisine saldırı girişiminde bulunduğunu ileri süren Kemal A., bıçağı elinden alarak boğazını kestiğini ve delilleri ortadan kaldırmak için doğal gaz borusunu söktüğünü, ardından evi yaktığını itiraf etti.

Kemal A. polis ekiplerinin gelmesi üzerine paniğe kapıldığını ve içeriye girmelerini önlemeye çalıştığını, daha sonra doğal gaz borusundan çıkan alevleri polis memurlarının üzerine doğru tuttuğunu söyledi. 

Ne olmuştu?

Dün İstanbul'un Maltepe ilçesinde gerçekleşen olayda, Kemal A. isimli bir inşaat işçisi, Aylin Sözer isimli bir öğretim görevlisini boğazını keserek öldürmüştü. Kemal A. daha sonra da evi yakmıştı. Kemal A. öğle saatlerinde polis ekiplerince binadan çıkarılmıştı. Cani adamın üstünde Aylin Sözer'e ait olan ziynet eşyaları bulunmuştu.

Aylin Sözer ile 10 senedir ilişkisi olduğunu iddia eden Kemal A., cinayeti işlediği gün Aylin Sözer ile anlaşarak evine geldiğini belirtti. Evli olduğu ve iki çocuğa sahip olduğu öğrenilen Kemal A.'nın soyadını önceden değiştirdiği kaydedildi. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, söz konusu cinayete tepki göstererek, her kadın cinayetinin kalplerde yeni yaralar açtığını ifade etmişti. Kadınları öldüren canilerin en ağır şekilde cezalandırılmalarını isteyen Emine Erdoğan, cinayete kurban giden tüm kadınlara Allah'tan rahmet dilemişti.

Yorumlar (0)