Çamur yağmuru sonrası aracını alan oto yıkamacıya koştu

Meteoroloji’nin günler öncesinden uyarıda bulunduğu çöl tozları, Trakya’da etkisini göstermeye başladı. Kuzey Afrika’dan Tekirdağ’a ulaşan çöl tozu sonrası Süleymanpaşa ilçesinde çamur yağmurları görüldü. Araçları çamura bulanan vatandaşlar, soluğu oto yıkamacılarda aldı.

YAŞAM 01.04.2022, 14:33 01.04.2022, 17:55
Çamur yağmuru sonrası aracını alan oto yıkamacıya koştu

Kuzey Afrika’dan Türkiye’ye giriş yapan ve oluşturduğu çamur yağmurlarıyla hayatı olumsuz etkileyen çöl tozları, Tekirdağ’da etkisini göstermeye devam ediyor. Dönem dönem etkisini arttıran yağışlar sebebiyle bölgedeki vatandaşların araçları adeta çamura bulandı. Yaşanan durum sonrası oto yıkamacılara talep de arttı. Bazı araç sahiplerinin ise otomobillerini kendi imkanlarıyla temizledikleri görüldü.



“Arabalarımız adeta çamura bulanmış durumda”

Süleymanpaşa ilçesinde ikamet eden Kenan Ograş, çamur yağmurları sonrası yaşadıkları mağduriyeti anlattı. Önceki günden bu yana olumsuz hava koşulları ile mücadele ettiklerini dile getiren Ograş, “Arabalarımız adeta çamura bulanmış durumda. Çöl tozları bölgemizi çok olumsuz etkiliyor. Bu durum önceki sabahtan itibaren etkili olmaya başladı” ifadelerini kullandı.

“Tabi bu işe en çok oto yıkamacılar sevindi diye düşünüyorum”

Yaşanan bu durumun en çok oto yıkamacılara yaradığını belirten Ograş, “Çamur yağmurları görüyoruz. Tabi bu işe en çok oto yıkamacılar sevindi diye düşünüyorum. Şimdi mecburen çamura bulanan araçlarımızı temizletmek için onlara gitmek zorundayız. Umarım bu hava koşullarını en kısa sürede atlatırız” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)