Cami içinde bıçaklanan genç öldü

Yozgat'ta cuma namazı için camiye girdikten sonra bıçaklı saldırıya uğrayan Yakup Bulut hastanede yaşamını yitirdi. Yakup Bulut'un cenazesi, öldürüldüğü camiden kaldırıldı.

YAŞAM 15.12.2019, 14:29
Cami içinde bıçaklanan genç öldü

Yozgat'ta cuma namazını kılmak için içine girdiği camide bıçaklı saldırıya uğrayan ve ağır yaralanan Yakup Bulut, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Cuma namazı için gittiği Çapanoğlu Büyük Camisi'nde aralarında husumet bulunan kişinin bıçaklı saldırısına uğrayarak ağır yaralanan ve Yozgat Şehir Hastanesinde tedavi altına alınan 35 yaşındaki Yakup Bulut, yaşam mücadelesini kaybetti.

Yakup Bulut için öğle vakti, saldırıya uğradığı Çapanoğlu Büyük Camisi'nde cenaze töreni gerçekleştirildi.

Yakup Bulut'un cenazesi, kılınan namazın ardından Taşocağı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, Yakup Bulut'un yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Olay

Cuma günü, 25 yaşındaki O.Ş., aralarında husumet bulunan Yakup Bulut'u cuma namazı kılmak için gittiği Çapanoğlu Camisi'ne kadar sessizce izlemiş, Allah'ın evinin içerisinde bıçaklayarak ağır yaralamıştı.

Yakup Bulut, cemaatin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansıyla Yozgat Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Yakup Bulut'u cuma namazı sırasında arkasından yaklaşarak haince saldıran zanlı ise cuma namazını eda etmek için saldırı sırasında camide bulunan polisler tarafından yakalanmıştı.

Yorumlar (2)
Zafer Biryol 4 yıl önce
Haberi yazan ölenin akrabası heralde. Haber dediğin tarafsız olur.
" 4 yıl önce
ne bu vahşet Allah bildiğigibi yapsiin