Çalıştığı iş yerini çilingir çağırıp soydu!

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bir şirkette şoförlük yapan kişi, ofise çilingir çağırarak iş yeri sahibine ait kasayı soydu. Şüpheli, polis ekiplerinin çalışmasının ardından yakalandı.

YAŞAM 26.08.2019, 14:22 26.08.2019, 14:24
Çalıştığı iş yerini çilingir çağırıp soydu!

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde 20 Haziran günü bir yağ pazarlama ofisinde işyeri sahibi A.S.'nin şoförü olarak çalışan Ali E.(38), çalıştığı ofise çilingir çağırdı. 

Ali E., çağırdığı çilingire iş yeri sahibinin kasasını açtırdı. Kasanın içinde bulunan 47 bin lira, 20 bin dolar, 5 bin 300 euro ve ziynet eşyalarını çaldı. 

Kasayı açmaya gelen çilingirin ofis çalışanı olarak tanıdığı Ali E.'den şüphelenmediği bildirildi. Şüpheli, kasayı boşalttıktan sonra şifresini değiştirdi ve eski yerine koydu.

Başka suç kayıtları da ortaya çıktı 

Polis ekipleri, ihbar üzerine hırsızı yakalamak için harekete geçti. Şüpheli, polis ekiplerinin çalışması ve takibinin ardından 22 Ağustos Perşembe günü yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmada Ali E.'nin 3 adet suç kaydı olduğu belirlendi. Mahkemeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

Yorumlar (0)