Çaldığı araçla kaza yaptı: Çaldığı başka araçla yeniden kazaya karışınca yakalandı

Çanakkale'de çaldığı kamyonetle kaza yapan Metehan Z., kaçarken başka bir aracı çalıp peş peşe kazalar yapan şüpheli kaçarken yakalandı. 

YAŞAM 06.06.2023, 13:35 07.06.2023, 13:01 Şeyda Gül
Çaldığı araçla kaza yaptı: Çaldığı başka araçla yeniden kazaya karışınca yakalandı

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde gece saatlerinde 26 yaşındaki Metehan Z., park halindeki bir kamyonetin yanına giderek düz kontak yöntemiyle çalıştırdı. 5-6 metre gittikten sonra kaza yapan Metehan, kamyonetten inerek başka bir otomobilin içine girdi. Ancak çalıştıramayan şüpheli, bu kez hafif ticari araca girip cep telefonu ve para çaldı. Bu kez bu araçtan da inen Metehan Z, panelvan minibüse yöneldi.

Kaçarken 3 araca da zarar verdi

Minibüsü yine düz kontak yaparak çalıştıran Metehan Z., 3 araca çarparak Çanakkale yönüne kaçtı. Suluca köyü mevkiinde bariyerlere çarparak yeniden kaza yapan şüpheli, araçtan inerek kaçışını sürdürdüğü sırada Lapseki Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. 

Çok sayıda kaydının olduğu belirlendi

Araç sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda kamera kayıtları incelemeye alınmasının ardından çarşı ve mahalle bekçileri şüphelinin ikinci kazayı yaptığı yerde çalışma başlattı. 7 kilometre uzaklıkta yakalanan Metehan Z'nin, hırsızlık suçundan emniyette çok sayıda kaydının bulunduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Metehan Z, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 

Yorumlar (0)