Çakılmaya saniyeler kala! Havada korku dolu anlar kamerada

İspanya'da paraşütle atlayış yapan bir Kevin Philipp, şiddetli rüzgar sebebiyle az kalsın canından oluyordu. Paraşütünün ipleri dolanan talihsiz adam çakılmaya çok kısa bir süre kala yedek paraşütünü açarak, büyük bir kazayı atlattı.

YAŞAM 05.08.2022, 15:56 06.08.2022, 09:02
Çakılmaya saniyeler kala! Havada korku dolu anlar kamerada

İspanya'nın yamaç paraşütü yapılan bölgelerinden olan Organya’da adrenalin tutkunu Kevin Philipp, rüzgar sebebiyle ipleri dolanan paraşütüyle korku dolu anlar yaşadı. Sosyal medya hesabından o anları paylaşan Philipp, gönderisine, “Ölmek için güzel bir gün değildi” notunu ekledi.

Akrobasi hareketleri yapıyordu

Sosyal medya hesabı üzerinden yaşadığı anları yayınlayan Philipp, akrobasi hareketi sergilediği esnada "güçlü bir türbülans" yaşanması sebebiyle çeşitli sıkıntılar yaşadığını ifade etti.

Yedek paraşüt hayatını kurtardı

Rüzgar yüzünden paraşütün iplerinin karıştığı ve takılmaların ortaya çıktığını aktaran Philipp, bu sebeple yedek paraşütü açmakta zorluk yaşadığını dile getirdi.

Yere iniş yapmasının ardından paraşütünün birbirine giren iplerini görüntüye alan Philipp, "Bugün ölmek adına güzel bir zaman değildi, herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)