Cadde ortasında 2 kişi silahla böyle çatıştı

Bolu’da vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan caddelerden biri olan Cumhuriyet Caddesinde, arkadaşlarıyla beraber yürüdüğü esnada kurşunların hedefi olan gencin ağır yaralandığı kavganın kamera görüntüleri ortaya çıktı. 

YAŞAM 14.10.2021, 16:18 15.10.2021, 09:23
Cadde ortasında 2 kişi silahla böyle çatıştı

Olay, geçtiğimiz hafta Cuma günü akşam 18.00 sıralarında Cumhuriyet Caddesinde yaşandı.

Caddede yürüdüğü esnada silahla yaralandı

İddiaya göre, daha önceden aralarında husumet olduğu belirtilen Ömer Faruk A. ile Mertcan P., karşılaştıkları cadde üzerinde sözlü bir şekilde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılan caddede, Ömer Faruk A. ile Mertcan P. birbirlerinin üzerine birçok kez silahla ateş etti. Yaşanan silahlı kavgada yaralanan Mertcan P. ile arkadaşlarıyla beraber olay esnasında caddede yürüdüğü sırada kurşunların hedefi olan 21 yaşındaki Semih Uysal yaralandı. 

Yaşananlar üzerine vatandaşların ihbar etmesiyle birlikte, sağlık ekipleri ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahalelerini olay yerinde yaparken daha sonra yaralılar, İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. 

Silahlı kavgaya tutuşan 2 kişi tutuklandı 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinin gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda yakalanan Mertcan P. ile Ömer Faruk A. gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan 2 şahıs, işlemlerden sonra çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Silahlı kavga kameralara yansıdı 

Öte yandan Ömer Faruk A. ile Mertcan P. arasında meydana gelen silahlı kavga, bölgedeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yorumlar (0)