Büyükçekmece’de aile vahşeti

Büyükçekmece’de evde tartışma yaşadığı babasını tabancayla vurarak katleden şahıs, babasının cansız bedeni başında bekledi.

YAŞAM 17.03.2022, 19:05 18.03.2022, 17:18
Büyükçekmece’de aile vahşeti

Korkunç olay, saat 16.00 sularında Hürriyet Mahallesi üzerindeki bir evde meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre, Şaban Tan (37) ile babası Hasan Tan (58), binanın giriş katında bulunan evlerinde an itibarıyla bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından babasına sinirlenen Şaban Tan, tabancayla babası vurarak katletti. Evden gelen silah seslerini işiten yurttaşlar durumu sağlık ve güvenlik ekiplerine iletti. Olay mahalline gelen emniyet güçleri evin etrafındaki bulunan yurttaşları uzaklaştırdıktan sonra evin içine giriş yaptı.

Babasının başında bekledi

Emniyet güçleri, babasının cansız bedeni başında bekleyen genç adamı tabancasıyla birlikte yakalayarak karakola götürdü. 

Ekiplerin evde gerçekleştirdiği çalışmaların akabinde talihsiz adamın cansız bedeni incelenmek üzere morga kaldırıldı. Hasan Tan’ın naaşının evden çıkışı esnasında yakınları sinir krizi geçirdi.  

"Çok şaşkınız"

Olaya dair konuşan bir mahalle sakini, “Oldukça sakin birisiydi, böyle bir şey yapacak birisi değildi. Aralarında ne yaşandığını bilemiyoruz. Hem aynı köylüyüz hem de komşuyuz. Çok şaşkınız." diye konuştu. 
 

Yorumlar (0)