Büyük ikramiye biletini satan Yiğit: "İçimde büyük bir his vardı"

2019'dan 2020'ye geçilen yeni yıl akşamında gerçekleştirilen Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek biletlerden birini satan bir seyyar satıcı, "İçimde büyük bir his vardı" dedi.

YAŞAM 01.01.2020, 20:56
Büyük ikramiye biletini satan Yiğit: "İçimde büyük bir his vardı"

Her yılın sonunda çekilen ve milyonlara büyük umut olan Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin 80 milyon TL'lik büyük ikramiyesi, geçtiğimiz gün yapılan çekilişte çeyrek bilete vurdu. Çeyrek biletin satıldığı illerin İstanbul, İzmir, Bursa ve Gaziantep olduğu tespit edildi.

Kendisine de bilet ayırmıştı

İzmir'de büyük ikramiyenin biletlerinden birini satan seyyar Milli Piyango bileti satıcısı Vedat Yiğit (55), bilet satışına başladığı zaman kendisinde büyük ikramiyenin biletlerinden birinin olduğunu hissettiğini "İçimde büyük bir his vardı" ifadeleriyle dile getirdi. Yiğit, kendisine 4 bin TL değerinde bilet ayırdığını da belirtti.

"Balçova veya Narlıdere'de satmış olabilirim"

Seyyar bilet satıcısı Yiğit, 30 yıldır bilet satıcılığı yaptığını söyledi. Yıllardır büyük ikramiyenin İzmir'e çıkmadığını söyleyen Vedat Yiğit, bileti Balçova veya Narlıdere civarında sattığını düşündüğünü söyledi. Yiğit, kendisinden bilet satın alan talihliye parasını iyi günlerde harcamasını dilerken talihlinin arasını tahsil ettiği noktada bunu televizyondan açıklamasının, bilet satıcılarına büyük fayda sağlayacağını da sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)