Bursalı ailenin 10 gündür kayıp olan kızını polis ekipleri buldu

Bursa’da yaşayan Feyzanur Arslan, 10 gün önce evden çıktı ve bir daha dönmedi. En son tartışlarını söyleyen babası ve kanser hastası annesi, günlerdir kızlarını her yerde arıyor. Ailenin tek isteği, kızlarının eve dönmesi idi. Polis ekipleri, 17 yaşındaki genç kızı bu sabah saatlerinde ailesine teslim etti.

YAŞAM 15.08.2021, 17:55 16.08.2021, 11:58
Bursalı ailenin 10 gündür kayıp olan kızını polis ekipleri buldu

Bursa Hürriyet Mahallesi’nde yaşayan Arslan ailesinin kızları Feyzanur, 10 gün önce ailesiyle tartıştı. Çalışmak istediği fakat babasının buna izin vermediği öğrenilen olay sonrasında Feyzanur, kanser hastası annesi hastanedeyken evden çıkmıştı. 10 gündür eve dönmeyen kayıp kız için seferber olan, çalmadık kapı bırakmayan ve kayıp ilanı veren aile, kızından bir ize rastlamamıştı.  



“Beni biraz merak etsinler, 2 güne dönerim” 

10 gündür kızlarından haber alamayan aile, Feyzanur’un kuzenini aradığını ve “Beni biraz merak etsinler, 1-2 güne dönerim.” dedi. Fakat genç kız, telefonu kapattıktan sonra bir daha kimseyle iletişime geçmemişti.  



Annesi, temizlik yaparak evi geçindiriyordu 

Feyzanur’un kanser hastası annesi Nuray Arslan’ın ise evlere temizliğe giderek ailesini geçindirmeye çalıştığı öğrenildi. Gözyaşları içerisinde kızlarını arayan aile, genç kızın bir an önce eve dönmesini istiyordu. Nuray Arslan: “Kızım sekreterlik kursuna gitti ama başörtülü olduğundan uzun süre iş bulamadı. Bulduğu işe girmesini de babası istemedi. Çalışmayı çok istiyordu. Onun için tartıştık. Gidebileceği tüm arkadaşlarını aradık ama hiçbirine gitmemiş. Normalde telefonu açmadan duramaz ama mesajlara bile cevap vermiyor. Hayatından endişe ediyoruz.” 



“Bittim ben ne olur anneciğim geri dön” 

Nuray Arslan, “Kızım sen bizim kıymetlimizsin. Ne olduysa oldu artık bittim ben ne olur anneciğim geri dön. Sana kimse bir şey yapmayacak korkma ne olur geri gel.” şeklinde feryat etmişti. Meme kanseri hastası annenin feryadını duyan polis ekipleri, Feyzanur'u arama çalışmalarını hızlandırdı. 17 yaşındaki genç kız, bu sabah saatlerinde ailesine teslim edildi.

Yorumlar (0)