Bursa’da Ukraynalı bir şahıs giysi kumbarasına sıkışarak öldü

Bursa Osmangazi’de gerçekleşen olayda Ukrayna uyruklu bir şahıs, kullanılmış ayakkabı ve giysi kutusunun kapağından girerek eşya almak istedi. Durumu görenler, hırsızlık olduğunu düşünerek polise haber verdi ancak polis gelene kadar 32 yaşındaki Tamazov kapağa sıkışıp hayatını kaybetti. 

YAŞAM 04.02.2022, 09:42 06.02.2022, 09:18
Bursa’da Ukraynalı bir şahıs giysi kumbarasına sıkışarak öldü

Dün 23.30 sularında Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Demirtaş Barbaros mahallesinde meydana gelen olayda Ukrayna uyruklu 32 yaşındaki Behpasha Tamazov, feci şekilde hayatını kaybetti. Sokak üzerinde bulunan kullanılmış ayakkabı ve giysi kutusundan eşya almak isteyen Tamazov, kutunun kapağından içeri gitmeye çalıştı.  



Gören, hırsız sandı 

Tamazov’u kapakta gören kişiler bunun bir hırsızlık durumu olduğunu düşünerek polise haber verdi. Ancak polis ekipleri geldiğinde çok geçti. Tamazov ile iletişime geçmeye çalışan polis ekipleri, şahıstan tepki alamadı. Bunun üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye tarafından sıkıştığı yerden çıkartılan Ukrayna uyruklu şahıs, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Tamazov’un, hırsızlıktan suç kaydının bulunduğu öğrenildi. 

Yorumlar (0)