Bursa’da tırla çarpışan otomobil, demir yığınına döndü 

Bursa’da bir otomobil ile tır, kafa kafaya çarpıştı. Hurda haline gelen otomobilin sürücüsü aracın içerisinde sıkışarak can verdi. Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri sürücü Erkan Aktaş’ı saatler süren çalışmayla aracın içerisinden çıkartırken Bursa-Yalova yolu da uzun süre ulaşıma kapalı kaldı. 

YAŞAM 02.02.2022, 08:30 03.02.2022, 09:20
Bursa’da tırla çarpışan otomobil, demir yığınına döndü 

02.00 sularında Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki Ahıska caddesi üzerinde meydana gelen kazada Erkan Aktaş (32) idaresindeki 16 ASG 961 plakalı otomobil ile Cumhur Ç. idaresindeki tır kafa kafaya çarpıştı.  



Kazanın sebebi, direksiyon hakimiyeti 

Cumhur Ç.’nin ifade ettiğine göre otomobil sürücüsü Erkan Aktaş, direksiyon hakimiyetini kaybederek yanlış şeride geçti. Çarpışmanın şiddetiyle birlikte Aktaş, hurdaya çıkan otomobilin içerisinde sıkışıp kaldı. 



Saatler süren çalışmayla araçtan çıkartıldı 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, saatler süren çalışmayla Erkan Aktaş’ın cansız bedenini otomobilden çıkarttı. Cenaze Bursa Adli Tıp Kurumu’na sevk edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazada yola savrulan tır ve otomobil parçalarının toplanması için Bursa-Yalova yolu saatlerce kapalı kaldı. Sonrasında ise kontrollü olarak trafiğe açıldı. 

Yorumlar (0)