Bursa’da paramotorla kayak yaparak evine giden adam, şaşırttı!

Paramotorlar kayak keyfi, görenlerin ilgisini çekiyor! Bursa’da bir vatandaşın karlar üzerinde kayak yapmak için bulduğu çılgınca yöntem, görenleri hayrete düşürüyor.

YAŞAM 18.02.2021, 13:53
Bursa’da paramotorla kayak yaparak evine giden adam, şaşırttı!

Bursa’da kayak yapmak isteyen bir vatandaşın başvurduğu yol, görenleri hayret içinde bıraktı. Paraşütle uçmak için kullanılan paramotoru sırtına takan 51 yaşındaki İbrahim Dinçer, yollarda kayak yaparak gidip geliyor. Bursa’nın merkez ilçesi Nilüfer’ e bağlı Beşevler Mahallesi`nde yaşayan Dinçer, paramotorla sokakta karların üzerinde kayak yapıyor.

Kar yapması fırsatıyla, paramotorla yollarda kayak yaptı

Her yere bu şekilde girip evine de bu şekilde dönen Dinçer, aslında bir uçuş okulu sahibi. Dinçer Bursa`ya kar yağmasını fırsat bilerek, sırtına paramotorunu taktı ve ayağına kızak takımlarını giydi. Paramotor ve kızak takımı taktiği haliyle sokakta görenleri şaşkına çeviren İbrahim Dinçer, uzun yıllar yamaç paraşütü yaptığını belirtiyor.

İlk defa görenler çok şaşırıyor

Evinde otururken aklına bu çılgın fikrin geldiğini söyleyen Dinçer, Bursa sokaklarında karı fırsat bilerek bu şekilde gezmedik yer bırakmadığını söyledi. Mahallede oturanların bu duruma alıştığını söyleyen Dinçer, ilk defa görenlerin daha çok şaşırdığını belirtiyor.

Yorumlar (0)