Bursa’da ölümden dönen adamın başına servet yağdı

Bursa’da geçtiğimiz ay evinin balkonunda önce bir ışık hüzmesi ardından ise şiddetli bir gürültüyle düşen taşlara rastlayan adam ölümden döndü. Yaşadığı şokun ardından taşları bulan adam 5 kg ağırlığa sahip taşların göktaşı olduğunu ve iyi bir teklif olursa satmayı düşünüyor.

YAŞAM 16.01.2021, 13:13 17.01.2021, 13:47
Bursa’da ölümden dönen adamın başına servet yağdı

Bursa’da geceleyin evinde otururken bir ışık gören vatandaşın çatışına gökten taş düştü. Vatandaş geçirdiği şokun ardından şimdi ise göktaşına müşteri arıyor.

Bursa Uludağ’da bir köyde yaşayan Mehmet Ali Erkeş 7 Aralık gece saat 03.00’te uyku tutmayınca balkona çıkarak gökyüzünü izlemeye koyuldu. Bu sırada bir ışık parlamasına rastladı.

Önce ışık parlaması, ardından şiddetli bir çarpma

Işık parlamasından 3 saniye sonra evinde çatıda şiddetli bir ses duyarak irkildi. Öncelikle bu sese anlam veremeyen adam, sabah evin çatısına çıkıp baktığı zaman görmüş olduğu manzara karşısında hayrete düştü.

Ederini veren olursa satacak

Evinin çatısında kocaman siyah bir taş düştüğünü ve taşın evin taşını delip saplandığını gözlemledi. Çatıya saplanmış olan taşı tornavidayla çıkaran vatandaş evinin çevresinde ışıkla taş arasında bir bağlantı kurarak çevrede arama yapmaya koyuldu. Evinin 300 metrelik çevresinde bu taşlardan bulan adam taşları kıymetini veren olursa satacağını kaydetti.

Mehmet Ali Erkeş, “Bu taşların araştırılmasını talep ediyorum. Eğer göktaşıysa bir tanesini müzeye bağışlayacağım. Diğer taşlaraysa iyi bir teklif olursa satacağım. Elimdeki taşların ağırlığı 5 kilonun üzerinde.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)