Bursa’da gıda zehirlenmesi! 54 işçi hastaneye kaldırıldı

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikada çalışan işçiler, akşam yemeği sonrası kusma ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. İşçilerin gıda zehirlenmesi geçirdiği iddia edildi. 

YAŞAM 18.10.2022, 10:19 18.10.2022, 17:30
Bursa’da gıda zehirlenmesi! 54 işçi hastaneye kaldırıldı

Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir tekstil firmasında çalışan işçiler, toplu bir şekilde akşam yemeklerini yedikten sonra mide bulantısı yaşamaya başladı. Kusma şikayeti de bulunan işçilerin durumunun ağırlaşması üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan işçiler, ardından ambulanslara bindirilerek çevre hastanelere kaldırıldı. 

Sağlık durumları iyi

Toplamda 54 işçinin hastanede tedavi altında olduğu bildirildi. İşçilerin sağlık durumlarının ise iyi olduğu açıklandı. Akşam yemeği sonrası toplu bir şekilde görülen bu duruma ilişkin incelemelerin sürdüğü aktarıldı. Öte yandan yaşananları öğrenen işçilerin aileleri de panikle hastanelere akın ederek, doktorlardan son durum hakkında bilgi almaya çalıştı. İşçilerin kısa süre içesinde taburcu edilmesi bekleniyor. 

Yorumlar (0)