Bursa’da eski sevgili dehşeti! Korku dolu anlar kamerada

Bursa'da bir kişi eski sevgilisinin yeni sevgilisine kurşun yağdırdı. Yaşanan korku dolu anlar ise bölgede bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

YAŞAM 07.09.2022, 14:26
Bursa’da eski sevgili dehşeti! Korku dolu anlar kamerada

Olay, Bursa’nın ilçesi Karacabey’e bağlı Emirsultan Mahallesi’nde saat 13.30 sularında geçtiğimiz cumartesi günü yaşandı. Söylenenlere göre, motosiklet ile seyreden 25 yaşında Hasan D. İle sevgilisi 26 yaşında Tuğba İ.’yi fark eden ve farklı bir motosikletle takip eden 28 yaşında Alican Ö. isimli şahıs, kısa bir sürenin sonrasında ikiliye saldırdı.

Başına vurdu, sonra ateş etti

Tuğba İ.'nin eski sevgilisi olduğu belirlenen Alican Ö. ilk olarak Hasan D.'nin başına vurdu sonrasında da yanında getirdiği tabanca ile ateş etti ve kalçasından yaraladı.

Kaçmaya çalıştı, motoru çalışmadı

Hasan D. tarafına açılan ateş sonrasında kanlar içerisinde kalırken, Alican Ö. olay yerinden kaçmak istedi fakat bir süre sonra motosikleti arıza verdi. Motosikletin çalışmasıyla beraber Alican Ö. olay yerinden hızlı bir şekilde uzaklaştı. Bölgedekilerin ihbarı sonrasında olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Hasan D.'ye sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonrasında Karacabey Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaşanan korku dolu anlar ise bölgede bulunan güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Kısa sürede yakalandı

Olay ile ilgili soruşturma gerçekleştiren polis ekipleri olayın zanlısı Alican Ö.'yü kısa süre içerisinde yakaladı. Emniyette gerçekleştirilen işlemlerin sonrasında Alican Ö., gönderildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Yorumlar (0)