Bursa’da bir otomobil, 50 metre boyunca taklalar atarak ilerledi

Bursa’da 02.00 sularında İzmir Yolu’nda seyreden bir otomobil, kontrolden çıkarak önce yol kenarındaki ağaçları devirdi sonra da taklalar atarak 50 metre boyunca ilerledi. Otomobil içinde bulunan bir erkek ve bir kadın, feci şekilde vefat etti. 

YAŞAM 15.03.2022, 10:45 16.03.2022, 08:59
Bursa’da bir otomobil, 50 metre boyunca taklalar atarak ilerledi

Bursa’da bugün 02.00 sularında feci bir kaza yaşandı. Merkez Nilüfer ilçesindeki İzmir Yolu Caddesi’nde ilerleyen 34 RK 6207 plakalı bir otomobil, taklalar atarak metrelerce sürüklendi. Hicret Er kontrolünde olduğu öğrenilen otomobilin direksiyon hakimiyetinin kaybedildiği belirlendi. Önce yol kenarındaki ağaçlara vurduğu görülen otomobil daha sonra taklalar atarak 50 metre sürüklendi.



Yoldan geçenler kazayı ekiplere bildirdi

Yoldan geçen vatandaşlar, kazayı polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Otomobil hurdaya dönerken otomobilin sürücüsü olan Hicret Er ile yan koltuktan oturan Serdar Demir (39) feci şekilde hayatını kaybetti. Vefat eden vatandaşların cansız bedenleri, savcılık makamının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 



Kameralar izlenerek kazanın sebebi öğrenildi

Ekipler, yol kenarındaki güvenlik kameralarını izleyerek kazanın sebebini öğrendi. Otomobilin önce kaldırıma çarptığı sonrasında direksiyon hakimiyeti sağlanamadığı için yol kenarındaki ağaçlara çarparak bunları devirdiği belirlendi. Kaza hakkında soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)