Bursa’da bir kişi, iş yeri buzdolabına yazdığı notla şoke etti

Bursa’da bir kişi, kapalı bir marketin kapısındaki mangal kömüründen aldı. Parayı ise dükkana kapının altından attı. İşyerinin buzdolabına “hakkını helal et” yazan vatandaş, göreni şoke etti. 

YAŞAM 24.05.2022, 17:28 25.05.2022, 14:55
Bursa’da bir kişi, iş yeri buzdolabına yazdığı notla şoke etti

Bursa’nın İznik ilçesinde yaşayan market sahibi Bahadır Kaya, ummadığı bir olayla karşılaştı. İznik sahilinde tarihi bazilikanın hemen karşısında marketi olan Kaya, önceki sabah işyerine geldiğinde renkli kalemle buzdolabı camına yazılmış notla karşılaştı. Market kapalı iken alışveriş yapmaya gelen bir şahıs, işyerinin önünde duran mangal kömüründen alarak parayı da içeriye atmıştı. 



“Parayı attım, hakkını helal et”

Marketin açık olmaması sebebiyle mangal ücretini içeriye atan vatandaş, “Abi kömür aldık. Parayı dükkanın altından gönderdik. Bu yazıyı da bezle silersen gider hakkını helal et.” notunu bıraktı. Sabah dükkanı açmak üzere mahalleye gelen çalışan Süleyman Şengül, mesajı görür görmez market sahibine haber verdi. Şengül, “Böyle düşünceli ve güzel insanların olması bizi mutlu ediyor. Bu davranış herkese örnek olmalıdır.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)