Bursa’da apartmana giren baykuş, ortalığı birbirine kattı

Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki bir apartmana giren baykuş, tekrar dışarıya çıkmak için oradan oraya uçunca apartman sakinlerini tedirgin etti. Durumun kendisine bildirilmesi üzerine apartmana gelen bir hayvansever vatandaş, yanında getirdiği ekipmanlarla sevimli canlıyı sorunsuz bir şekilde kurtardı. 

YAŞAM 17.10.2022, 15:13 18.10.2022, 09:13
Bursa’da apartmana giren baykuş, ortalığı birbirine kattı

Nilüfer ilçesinde yer alan Akçalar Mahallesi’ndeki bir apartmanın içine giren baykuş, görenleri hayrete düşürdü. Dairelerinden çıkan bazı apartman sakinleri, karşılarında baykuşu görünce ne yapacaklarını şaşırdı. Apartmandan tekrar çıkabilmek için oradan oraya uçuşan sevimli hayvan, bir türlü başarılı olamayınca vatandaşları da tedirgin etti. 

Sevimli baykuş tekrar doğaya salındı

Soruna bir türlü çözüm üretemeyen apartman sakinleri, çareyi hayvansever İbrahim Sargın’ı aramakta buldu. Daha önce de pek çok hayvanı kurtardığı öğrenilen Sargın, kendisinden talep edilen yardım üzerine ekipmanlarını alarak apartmana geldi. Apartmanda bir süre sevimli canlıyı arayan Sargın, ardından kendisini bir dairenin kapısının önünde yakalayarak dışarıya çıkardı. Baykuşa zarar vermemek için uzun süre mücadele eden Sargın, sevimli hayvanın uçmaktan yorulduğu için kendisine çok tepki göstermediğini, sağlığının ise gayet iyi olduğunu belirtti. Apartmandan sorunsuz bir şekilde dışarı çıkarılan baykuş, ardından tekrar ait olduğu doğaya bırakıldı. 





Yorumlar (0)