Bursa’da akıl almaz olay! Konuşmaya çağırdı, pitbull cinsi köpeğini saldırttı

Daha öncesinde aralarında husumet olan arkadaşını çağırdığı yerde hem darp eden hem de pitbull cinsi köpeğinin saldırmasına göz yuman kişi gözaltına alındı.

YAŞAM 22.11.2022, 16:21 23.11.2022, 12:52
Bursa’da akıl almaz olay! Konuşmaya çağırdı, pitbull cinsi köpeğini saldırttı

Bursa'nın ilçesi Yıldırım’da Mehmet Ö., ailesel problemler sebebiyle arasına soğukluk giren Erol Duran ile buluşmak istedi. Şehir dışından gelen Duran, aralarında meydana gelen problemi görüşebilmek adına söz konusu teklifi kabul etti. Yaşayacaklarından habersiz olan Duran, Mehmet Ö. ile bir kafede buluştu.

Oğlu karşıladı, babasının yanına götürdü

Kafeye gelen Duran, Mehmet Ö.’nün oğlu Eyüp Ö.’yü gördü. Eyüp Ö., Duran’a “Seni babamın yanına götüreceğim” diyerek kendisine eşlik etmesini söyledi. Aynı sokak üzerinde bulunan bir iş yerine kadar Eyüp Ö.’yü takip eden Duran, karşısında arkadaşı Mehmet Ö. ve daha önce tanışmadığı bir arkadaşıyla karşılaştı.

Kısa süre içerisinde Duran’la tartışmaya başlayan baba ve oğul, daha sonra arkadaşı ile beraber 2 çocuk babasını Duran’ı darp etmeye başladı. Sonrasında zanlılar sakladıkları pitbull cinsi köpeği iş yerine soktu.

Köpeğe verilen talimatla Erol Duran’a saldıran pitbull, 46 yaşındaki adamın kollarını parçaladı. Köpekle boğuşma yaşayan Duran, pitbullu iş yerinin camından dışarı attı. Ancak bu defa da Eyüp Ö., yasaklı ırk köpeği dışarı çıkarak yeniden içeri aldı.

Bileğinde bulunan atar damarı parçalanan Duran, o an kendisini dışarı attı ve etraftakilerden yardım istedi.

“Pitbull köpeğini saldırıp, beni öldürmeye çalıştılar”

Etraftaki insanları gören zanlılar, bölgeden hızla uzaklaşırken Duran, iş yerine çağırılan ambulansla hastaneye götürüldü.

Uzun süre tedavi gördüğünü ve neredeyse ölümün eşiğine geldiğini aktaran Duran, "Ben şehir dışındaydım. Mehmet Ö., ailevi sıkıntılar yaşadığı için eşiyle beraber benim evime geldi. Bu defa evimde sorunlar çıkarınca eşim bana telefon açtı. Bende kendisini aradım ve evimden çıkması gerektiğini söyledim. Bana tehdit ve küfürler savurdu. Bursa’ya gittiğimde beni konuşabilmek adına kafeye davet etti. Kafeye gittiğim zaman oğlu tarafından karşılandım. Oğlu babasının farklı bir yerde olduğunu söyledi ve beni oraya götürdü.

Arkadaşı ile beraber beni bekliyorlarmış. Bir anda ‘bana neden selam vermedin’ deyip saldırdılar. Sopayla kafama vurdular sonrasında kapıyı açtılar. Bir baktım ve pitbull cinsi köpekle karşı karşıya kaldım. Köpeğin bana saldırması adına emir verdiler. Ben o sırada köpekle mücadele ediyordum ve beni öldürmek için teşebbüste bulundular. Kollarım paramparça oldu. Çabalarımla kendimi bir şekilde dışarıya attım ve etraftakilerden yardım istedim. En kısa süre içerisinde yakalanmalarını ve cezalarını almalarını talep ediyorum” dedi.

Edinilen bilgilere göre Eyüp Ö. yakalanarak gözaltına alınırken, Mehmet Ö. adına arama çalışmaları sürüyor.

Yorumlar (0)