Bursa'daki kıraathaneye gelenler önce şok oluyor, sonra kahkahayı basıyor

Bursa’ya bağlı İnegöl ilçesinde 47 senedir kıraathane işleten Ferudun Türkmen, müşterilerine yaptığı şakalarla adından sıkça söz ettiriyor. Salgın sebebi ile 3,5 ayın ardından tekrar kıraathanenin açılmasından dolayı mutluluk yaşayan Türkmen, çay dökülme şakasına kaldığı yerden devam ediyor.

YAŞAM 03.03.2021, 22:50 04.03.2021, 18:18
Bursa'daki kıraathaneye gelenler önce şok oluyor, sonra kahkahayı basıyor

Bursa'ya bağlı İnegöl ilçesi Tahtaköprü Mahallesi’nde babasından kalma kıraathaneyi 47 senedir işleten Ferudun Türkmen, kıraathanesine ilk defa gelen müşterilerine yaptığı şakalarla dikkat çekiyor. Bazı kişiler, arkadaşları ve yakınlarını kıraathaneye getirerek, burada kendilerine şaka yapılmasını sağlıyor.



"Büyük mü, küçük mü?"

İşletme sahibi Ferudun Türkmen, "Salgın sebebi ile 3,5 aydır kapalıydık. Müşterilerimizi çok özledik. İlk gelen müşteriye çorap hediye ettik. Şakalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. İşletmemize gelen müşterilere, 'Büyük mü, küçük mü?' diye soruyoruz. 'Büyük' cevabı verenlere, dev bir fincan getiriyoruz. İnsanları güldürüyoruz. Bazen aynı şakaya art arda kananlar oluyor. Salgın şartlarına uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Müşterilerimiz de bizi çok özlemiş, her gelen 4-5 bardaktan aşağı içmiyor." dedi.



Hatıra olarak arşivliyor

Söz konusu işletmeye gelen müşteriler ise burayı çok sevdiklerini, uzun bir süreden sonra yeniden açılmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Şaka mağduru binlerce kişinin videoları, müsaadeleri dahilinde arşivleniyor.









Yorumlar (0)