Bursa'da yarım saat içerisinde tanımadığı 3 kişiyi bıçakladı

Bursa’da madde bağımlısı olduğu öğrenilen genç, sokak ortasında tanımadığı 3 kişiyi bıçakla yaraladı. Yarım saat içerisinde 3 kişiyi bıçaklayan genç, güçlükle etkisiz hale getirildi.

YAŞAM 17.03.2021, 22:21 18.03.2021, 15:32
Bursa'da yarım saat içerisinde tanımadığı 3 kişiyi bıçakladı

Aktarılan bilgiye göre, İdris D. adlı şahıs, İntizam Mahallesi Kanara Sokak üzerinde arkadaşı ile konuşmak maksadıyla telefonunu istediği Koray B.’den olumlu cevap alamayınca, üstünde taşıdığı bıçakla Koray B.’yi hafif şekilde yaraladı. Olay mahallinden kaçan şahıs, Mudanya Caddesi üzerindeki bir benzin istasyonuna kadar koştu. İdris D., benzinlikte durdurduğu taksiye binmek istedi. Ticari takside bulunan yolcu Ümit P. ve araç sürücüsü, şahsın bu teklifine karşı çıktı. Duruma sinirlenen İdris D, Ümit P.’yi göğsünden ağır şekilde yaraladıktan sonra olay yerinden uzaklaştı.

Yurttaşlar tarafından etkisiz hale getirildi

Bölgedeki bir parkta görev yapan güvenlik personeli Abdullah Y.’nin müdahale etmesinden dolayı bir kez daha sinirlenen İdris D., Abdullah Y.'yi de göğsünden bıçakladı. Parktan da hızla uzaklaşan saldırgan, yurttaşlar tarafından yakalanarak emniyet güçlerine teslim edildi.





 

Yorumlar (1)
Comoloko 3 yıl önce
Bittirdigi gencligini