Bursa'da üstüne tır devrilen aracın sürücüsü yanarak can verdi

Bursa'ya bağlı Orhangazi ilçesinde kontrolden çıkan tır, aynı yönde seyreden aracın üzerine devrildi. Kazanın ardından otomobil alev topuna döndü. Tırın dorsesinin adeta silindir gibi ezdiği aracın sürücüsü yaşamını yitirdi. Kaza nedeniyle Bursa-Yalova karayolu ulaşıma kapandı.

YAŞAM 20.04.2021, 19:26 21.04.2021, 12:11
Bursa'da üstüne tır devrilen aracın sürücüsü yanarak can verdi

Feci kaza, saat 13.30 sularında Orhangazi ilçesinde bulunan Yeniköy Kavşağı'nda meydana geldi. 



Alev aldı

Aktarılan bilgilere göre, Bursa istikametinden Yalova yönüne doğru ilerleyen Yakup Işık (38) hakimiyetindeki '16 AHV 969' plakalı sunta yüklü tır, Yeniköy Kavşağı'nı geçtikten sonra kontrolden çıktı. Virajda yan yatan tır, yine aynı istikamette seyreden Selahattin Sevimli (38) hakimiyetindeki '10 SB 690' plakalı bir aracın üzerine devrildi. Kazanın ardından otomobil alev topuna döndü. Yurttaşların ihbarı üzerine olay mahalline itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alev alan araca ilk müdahaleyi ise çevredeki yurttaşlar yangın tüpleri ile gerçekleştirdi.

Hayatını kaybetti

Kazanın ardından tır sürücüsü Yakup Işık ile birlikte yolcu olarak yer alan Sadık Karahasan (57) yaralandı. Tırın altında ezilen otomobilin sürücüsü Selahattin Sevimli ise korkunç şekilde can verdi. Yaralı şahıslar, olay mahalline çağrılan ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesin'e nakledilerek tedavi altına alındı.

Kaza sebebi ile uzun araç kuyrukları oluşurken, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.









Yorumlar (0)