Bursa'da polis memuru dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı

Bursa'da bir polis memuru, boşanma aşamasında olduğu eşini ve eşinin erkek arkadaşı olduğu öne sürülen adamı tabancayla kafalarına ateş ederek katletti. Zanlı emniyet mensubu, meslektaşları tarafından gözaltına alındı.

YAŞAM 12.02.2022, 20:25
Bursa'da polis memuru dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı

Aktarılan bilgiler doğrultusunda, söz konusu olay, Nilüfer ilçesine bağlı Odunluk Mahallesi üzerinde, saat 17.00 sularında yaşandı.

Olay mahallinden geçen bir kadın da kurşunların hedefi oldu

İddiaya göre, Bilal A. isimli polis memuru, boşanma aşamasında olduğu eşi Yasemin A. ile eşinin erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Yahya A. adlı kişiyi kurşun yağmuruna tuttu. Açılan ateş esnasında tesadüfen olay mahallinde bulunan Şeyma Ü. ise kasık bölgesinden yaralandı.

2 ölü

Kafasına kurşun isabet eden Yasemin A. ve Yahya A., kaldırıldıkları sağlık merkezinde yaşamını yitirdi. Kısa süre içerisinde olay mahalline gelen güvenlik güçleri, Bilal A. adlı şahsı silahıyla birlikte gözaltına aldı. 

Korkunç olay yüzlerce insanın geçtiği işlek bir cadde üzerinde yaşanırken, emniyet güçleri tarafından güvenlik şeridi oluşturuldu ve olay mahalli çembere alındı. 

Olaya ilişkin tahkikat sürüyor. 





Yorumlar (0)