Bursa'da otomobilden gelen kokunun altından vahşet çıktı

Bursa’ya bağlı Kestel ilçesinde park halindeki bulunan plakasız bir otomobilin bagajında bir erkeğe ait cansız beden bulundu. Araçtan kötü kokular gelmesi üzerine emniyet güçleri tarafından açılan bagajdaki cesedin, 34 gündür kayıp olarak aranan Sinan Sönmez’e (32) ait olduğu tespit edildi. Kan donduran cinayetin akabinde 5 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

YAŞAM 02.05.2021, 19:45 03.05.2021, 15:43
Bursa'da otomobilden gelen kokunun altından vahşet çıktı

Korkunç olay, Bursa'ya bağlı Kestel ilçesinde bulunan Cuma Caddesi üzerinde meydana geldi. Aktarılan bilgiye göre, bölge sakinleri, park halindeki plakasız bir aracın bagajından kötü kokular gelmesi sebebi ile emniyet güçlerine haber verdi. Olay mahalline gelen güvenlik güçleri, alınan savcılık kararı doğrultusunda aracın bagajını açtı. Ekipler, çürümüş vaziyetteki erkek cesedi ile karşılaştı. Gerçekleştirilen incelemelerde cansız bedenin Bursa’ya bağlı İnegöl ilçesinde 34 gündür kendisinden haber alınamayan Sinan Sönmez’e ait olduğu tespit edildi. Cesedin bulunduğu aracın Sönmez’e ait olduğu ve plakalarının söküldüğü belirlendi. Genç adamın naaşı, gerçekleştirilen incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna nakledilirken, otomobil ise emniyete çekildi.

Boğularak öldürülmüş

Genç adamın çürümüş cesedi üstünde yapılan ilk otopsi işlemleri tamamlandı. Sönmez'in boğularak katledildiği ortaya çıktı. Olayın ardından emniyet mensupları, Kestel-İnegöl arasındaki güvenlik kameralarını ve merhum şahsın cep telefonu kayıtlarını incelemeye aldı. Gerçekleştirilen incelemelerin ve alınan ifadelerin akabinde 5 şüpheli şahıs, gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli şahıslardan birinin Sönmez'in birlikte yaşadığı kız arkadaşı olduğu belirtildi. 

Şahısların ifade işlemleri devam ediyor. 







Yorumlar (0)