Bursa'da koronavirüse yakalanan kişi 4. kattan atlayarak intihar etti

Bursa'da koronavirüse yakalanan genç şahıs, ikamet ettiği apartmanın 4. katından atlayarak yaşamına son verdi. Bir çocuk babasının kaybı, ailesi ve sevenlerini üzüntüye boğdu.

YAŞAM 24.04.2021, 18:15 25.04.2021, 17:14
Bursa'da koronavirüse yakalanan kişi 4. kattan atlayarak intihar etti

Bursa'da COVID-19'a (yeni tip koronavirüs) yakalanan genç adam, yaşadığı apartmanın 4. katından atlayarak hayatını kaybetti. Bir çocuk babasının ani kaybı, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Kurtarılamadı

Korkunç olay, dün gece saatlerinde Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Tatkavaklı Mahallesi’nde yaşandı. Koronavirüs sebebi ile zorlu bir süreçten geçen ve psikolojik problemler yaşayan 37 yaşındaki bir evlat babası Samet Konak, 4. katta bulunan evinin camından atladı. Yakınlarının ihbarda bulunması üzerine olay mahalline gelen sağlık ekiplerinin gerçekleştirdiği ilk müdahalede bacağında ve sol kolunda kırık tespit edilen talihsiz adam, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde kaldırılarak tedavi altına alındı.

İç kanama geçirdiği belirlenen genç adam, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak can verdi. Savcılık, oyun salonu işletmeciliği yapan Konak'ın ölümü ile ilgili soruşturma başlattı.





Yorumlar (0)